Γενικά χαρακτηριστικά ζωδίων

Δίδυμοι

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος διακρίνεται για την ευστροφία, την ευφυΐα, την πειθώ και την ευελιξία του. Είναι άτομο με ιδιαίτερα αναπτυγμένη αντίληψη και λογική σκέψη.

Ως δραστήριο άτομο καταπιάνεται με πολλά, αλλά κινδυνεύει να τα αφήσει στη μέση, αφού τον διακρίνει πολλές φορές επιπολαιότητα. Του αρέσει να κάνει συνεχείς αλλαγές στη ζωή του γιατί βαριέται εύκολα, αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τη διάθεσή του που μπορεί να αλλάξει σε χρόνο ρεκόρ και να εκπλήξει την παρέα του.

Ο Δίδυμος είναι ιδιαίτερα ετοιμόλογος και έχει κλίση στο γράψιμο, τη ρητορική και τις ξένες γλώσσες, ενώ καταφέρνει να στριμώξει στη γωνία τους συνομιλητές του με τα επιχειρήματά του. Προσαρμόζεται εύκολα σε νέες καταστάσεις και προσπαθεί να αποκομίσει από αυτές όσα περισσότερα μπορεί.

Αγαπά τα ταξίδια και δεν χάνει την ευκαιρία να ξεφεύγει από την καθημερινότητα και να γνωρίζει καινούρια πράγματα. Η κοινωνικότητα και η άνεση στην επικοινωνία κάνει τον δίδυμο ιδιαίτερα δημοφιλή στις παρέες του. Ωστόσο οι αλλαγές στη διάθεσή του και τα ανεξέλεγκτα κάποιες φορές νεύρα του μπορεί να προκαλέσουν τις αντιδράσεις των γύρω του. Ο ίδιος δίνει μεγάλη αξία στη φιλία και την οικογένεια, γι’ αυτό και έχει πάντα γύρω του ανθρώπους όταν τους χρειαστεί. 

 

Γένος: Αρσενικό

Χαρακτήρας: Μεταβλητός

Στοιχείο: Αέρας