Η...Χρυσή Αυγή καθαίρεσε τη διοικήτρια του νοσοκομείου Αρκαδίας

Η...Χρυσή Αυγή καθαίρεσε τη διοικήτρια του νοσοκομείου Αρκαδίας
10 Φεβρουαρίου 2013, 08:19
A+ A-
Αφορμή υπήρξε η υπόθεση των παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων.
Το "κεφάλι" της διοικήτριας του νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένης Σιουρούνη, πήρε ο  Υπουργός Υγείας μετά από καταγγγελία του Ιατρικού Συλλόγου του νομού.
 
Οι γιατροί κατήγγειλαν τη διοικήτρια ότι ζητά βοήθεια από εξωθεσμικούς παράγοντες, δηλαδή τη Χρυσή Αυγή, για την αντιμετώπιση του φαινομένου των αλλοδαπών παράνομων αποκλειστικών νοσοκόμων και ο Ανδρέας Λυκουρέντζος αποφάσισε να καρατομήσει την κυρία Σιουρούνη.
 
Ολα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, όταν μέλη της Χ.Α. έκαναν έφοδο στο νοσοκομείο για να διαπιστώσουν πόσες αλλοδαπές αποκλειστικές διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα.
 
Το ντου των Χρυσαυγιτών προκάλεσε ντόρο και η διοικήτρια αποφάσισε την επόμενη μέρα να συναντηθεί με εκπρόσωπό τους. Μετά το πέρας της συνάντησης, η κυρία Σιουρούνη φέρεται να δήλωσε ότι υπάρχει κοινός στόχος με τη Χ.Α. στο θέμα της αντιμετώπισης της παράνομης εργασίας στο νοσοκομείο, δήλωση που πυροδότησε την άμεση αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας.
 
Οι γιατροί του νομού την κατηγόρησαν πως δεν ανταποκρίνεται στο θεσμικό της ρόλο και πως συγχρωτίζεται με εξωθεσμικούς παράγοντες νομιμοποιώντας μάλιστα την αυτοδικία.
 
Κατόπιν όλων αυτών, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος αποφάσισε να την απαλλάξει από τα καθήκοντά της.

Επιστροφή