Αθλητικά

Γύρισαν με ένα τσουβάλι ...γκολ

1 Δεκεμβρίου 2010, 23:15
Τη χειρότερη χρονιά διανύουν οι Μικτές Ποδοσφαίρου της Εύβοιας. Σήμερα οι ήττες συνεχίστηκαν στην Αθήνα και μάλιστα με βαρύ σκορ για τους Νέους

Οι αγώνες έγιναν στα Βριλήσια, όπου πρώτοι έχασαν με 3-0 οι Παίδες. Aκολούθησε ο αγώνας των Νέων οι οποίοι δεν έχουν πάρει τη φετινή περίοδο κανένα βαθμό. Οι νεαροί Αθηναίοι δεν ...λυπήθηκαν τους αντιπάλους τους και τους φόρτωσαν με έξι γκολ (τελικό σκορ 6-2 υπέρ της ΕΠΣ Αθηνών).


Οι επόμενοι αγώνες για τις ομάδες της Εύβοιας θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου στο Ενωσιακό γήπεδο, στο Πέι Δοκού  με τις αντίστοιχες της Δ. Αττικής.


Θυμίζουμε ότι φέτος δεν υπάρχει επόμενη φάση και άρα πρόκριση. ομάδων Ενώσεων Ομως θα δημιουργηθούν, μετά τη λήξη των αγώνων, Περιφερειακές ομάδες από παίχτες όλων των Ενώσεων κάθε ομίλου οι οποίες θα αγωνιστούν σε διαφορετικές φάσεις μέχρι τον Τελικό, όπου θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ...Περιφερειακή ομάδα.

Για τη συγκρότησή της κάθε ομάδας υπεύθυνος θα ορίζεται ο προπονητής της ομάδας που θα κερδίσει την πρώτη θέση στον κάθε όμιλο. Για παράδειγμα, αν η Εύβοια κέρδιζε μια πρώτη θέση στους Πάιδες ή στους Νέους, ο προπονητής της Βαγγέλης Τόγιας θα ανελάμβανε τη συγκρότηση (φυσικά σε συννενόηση με τους άλλους προπονητές), και το κοουτσάρισμα της ομάδας του ...ομίλου (7ου, στην περίπτωση).

Να σημειώσουμε ότι το σχέδιο αυτό θα ισχύσει μόνο για την φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς από την επόμενη θα υπάρξει διαφορετική προσέγγιση με βάση σχεδιασμό που θα παρουσιάσει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Σάντος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΡΤΑΚΗ 1-0: Στο 90' έχασε ελπίδες και το αήττητο εκτός έδρας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΡΤΑΚΗ 1-0: Στο 90' έχασε ελπίδες και το αήττητο εκτός έδρας
Αθλητικά
[23/01/2022 - 17:05]

Καλά έπαιξε ο ΑΟΝΑ στο AEL FC Arena,, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το αήττητο εκτός συνόρων ...περισσότερα

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 2-1: Τρία γκολ και τρεις κόκκινες

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ 2-1: Τρία γκολ και τρεις κόκκινες
Αθλητικά
[22/01/2022 - 19:08]

Στρατής και Μπινιάκος έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας της Λαμψάκου. ...περισσότερα