Εντυπη έκδοση: Στοιχεία αναγνωσιμότητας

Εντυπη έκδοση: Στοιχεία αναγνωσιμότητας
4 Δεκεμβρίου 2010, 20:05
A+ A-
Η Ευβοϊκή Γνώμη είναι και επίσημα πρώτη πανελλάδικα σε αναγνωσιμότητα απ' όλες τις εβδομαδιαίες περιφερειακές εφημερίδες.

Η «ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ», σύμφωνα με την επίσημη έρευνα που έκανε η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και την πραγματοποίησαν τρεις εταιρίες δημοσκοπήσεων είναι πρώτη πανελλαδικά σε αναγνωσιμότητα απ' όλες της εφημερίδες της Ελληνικής Περιφέρειας.

Τώρα, πλέον, δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να αμφισβητήσει την πρωτοπορία της«ΓΝΩΜΗΣ» πανελλαδικά. Οι αναγνώστες την εμπιστεύονται σε μεγάλο βαθμό και την διαβάζουν κάθε βδομάδα φανατικά. Αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα της έρευνας τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.minpress.gr/minpress/eyvoias.pdf

Η «ΕΥΒΟΪΚΗ ΓΝΩΜΗ» πωλείται αποκλειστικά από τα περίπτερα, μέσω του πρακτορείου «ΕΥΡΩΠΗ» ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, σε όλη την Εύβοια, τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα και τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας και ΔΕΝ λειτουργεί με το σύστημα των συνδρομητών. Έτσι, κάθε βδομάδα ο αναγνώστης την ΕΠΙΛΕΓΕΙ και δεν «υποχρεώνεται» να την «διαβάζει» επειδή είναι συνδρομητής.

Επιστροφή