Διαμαρτυρήθηκαν για το τρίευρω

Διαμαρτυρήθηκαν για το τρίευρω
6 Δεκεμβρίου 2010, 07:32
A+ A-
Το ΠΑΜΕ εκλεισε το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.
Παράσταση διαμαρτυρίας στο Κέντρο Υγείας της Ιστιαίας πραγματοποίησε, την περασμένη Τετάρτη, η Γραμματεία Βόρειας Εύβοιας του ΠΑΜΕ, με αφορμή την επιβολή εισιτηρίου 3 ευρώ προς τους ασφαλισμένους που θέλουν να επισκεφθούν τους γιατρούς του Κέντρου.

Εργαζόμενοι και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ έκαναν κατάληψη στη γραμματεία του Κέντρου Υγείας, αφήνοντας ασθενείς και ασφαλισμένους να περάσουν δίχως να καταβάλουν το συγκεκριμένο ποσό για εξετάσεις.

Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Βόρειας Εύβοιας του ΠΑΜΕ επισημαίνει:

«Οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας έχουν ανάγκη από νοσοκομείο με πλήρη ιατρική κάλυψη, Κέντρο Υγείας από γιατρούς, εξοπλισμό και νοσηλευτικό προσωπικό, ν' αλλάξει ο παμπάλαιος οργανισμός. Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους φορείς της περιοχής να αντισταθούν στα νέα ανθυγιεινά μέτρα της κυβέρνησης που οδηγούν στην πλήρη εμπορευματοποίηση της Υγείας - Πρόνοιας, να μην επιτρέψει ο λαός να περάσει αυτή η πολιτική στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας. Αγώνας για αποκλειστικά δημόσια - δωρεάν Υγεία για όλο το λαό. Συσπείρωση για τη δημιουργία Επιτροπής Αγώνα και στο χώρο της Υγείας».

 

Επιστροφή