Πασχαλινό δωράκι για το νικητή του διαγωνισμού μας

Πασχαλινό δωράκι για το νικητή του διαγωνισμού μας
18 Απριλίου 2017, 12:02
A+ A-
Το τριήμερο στα Φεγγαρογνέματα, στα Τρίκαλα Κορινθίας. 

Ανήμερα του Πάσχα έληξε ο μεγάλος μας διαγωνισμός και ακριβώς μετά τις σούβλες και τα κοκορέτσια βγάλαμε και το νικητή!

Ο Γιώργος Βάγιας είναι ο τυχερός που θα πάρει ένα αγαπημένο του πρόσωπο και θα περάσει ένα αναζωογονητικό τριήμερο στα Τρίκαλα Κορινθίας, στις όμορφες σουίτες "Φεγγαρογνέματα" αμέσως μετά την Πρωτομαγιά!

Το δώρο αφορά δωρεάν διαμονή με πρωινό, για δύο άτομα σε σουίτα του συγκροτήματος από την Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Μαΐου (τρεις μέρες- δύο διανυκτερεύσεις), συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με το egnomi.gr  μέχρι την Παρασκευή 21 Απριλίου για να μας δώσει τα στοιχεία του, καθώς και του ατόμου που θα τον συνοδεύσει.

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο κωλύεται να αποδεχτεί το δώρο του, θα πρέπει να μάς ενημερώσει πάλι μέχρι την Παρασκευή 21 Απριλίου το αργότερο. Σε αυτή την περίπτωση, στην πανέμορφη σουίτα θα χαλαρώσει η επιλαχούσα νικήτρια Fwteini Irmaki (όπως αναφέρεται στο facebook).

Από το egnomi.gr έχετε τις πιο όμορφες ευχές για να περάσετε ένα τέλειο τριήμερο!! Θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε μαζί μας κάποιες από τις πιο όμορφες στιγμές σας στέλνοντάς μας σχετική φωτό.

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια ή απορία μπορείτε να μάς καλέσετε στο τηλ 22210-61240 (ώρες καταστημάτων).

 

 

Επιστροφή