Παιδεία

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τα φροντιστήρια που αξίζουν για το παιδί σας και για ποιους λόγους

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Τα φροντιστήρια που αξίζουν για το παιδί σας και για ποιους λόγους
11 Σεπτεμβρίου 2017, 20:10
Το egnomi.gr σας παρουσιάζει ένα μίνι οδηγό με φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξενόγλωσσα στη Χαλκίδα και όχι μόνο.    

Διανύουμε περίοδο εγγραφών στα φροντιστήρια μέσης και ξενόγλωσσης εκπαίδευσης και το egnomi.gr έκανε την έρευνά του και σας παρουσιάζει επιλογές που εγγυώνται την επιτυχία.

Η ενίσχυση της γνώσης με φόντο τις πανελλαδικές εξετάσεις είναι απαραίτητη και με γνώμονα τα κριτήρια επιλογής των γονέων, ξεχωρίσαμε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης που παρέχουν συστηματική και σε βάθος γνώση.

Οσον αφορά στις ξένες γλώσσες, είναι απαραίτητο πια εφόδιο για όλους και δυνατό προσόν στο μελλοντικό (ή στο τωρινό αν μιλάμε για ενήλικες) βιογραφικό.  

Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποια φροντιστήρια ξεχωρίσαμε και γιατί:

 

ΒΑΣΩ ΡΟΓΚΑ - ΧΑΤΖΗ

Πάνω από 20 χρόνια εμπειρία

Εδώ, μαθαίνεις σωστά τις πιο πολυζήτητες ξένες γλώσσες. Σε ολιγομελή τμήματα διδάσκονται Αγγλικά, Γερμανικά, Ισπανικά και Ρωσικά από πτυχιούχους καθηγητές. 

Πάνω από είκοσι χρόνια, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών "Β. Ρόγκα" ξεχωρίζει για τον αποτελεσματικό τρόπο εκπαίδευσης που περιλαμβάνει διαδραστικό πίνακα, ενισχυτική διδασκαλία, τήρηση χρονοδιαγράμματος της ύλης, δοκιμαστικά τεστ κ.α. Η απόκτηση πτυχίου επιπέδου Β2 (LOWER) γίνεται από την Ε΄ κανονική, ενώ του επιπέδου C2 (PROFICIENCY) γίνεται μέσα σε 6 μήνες ή 1 χρόνο! Δείτε εδώ τα απαραίτητα πληροφοριακά στοιχεία. 

 

ΑΓΓΛΙΚΑ:  ΑΘΗΝΑ ΤΣΑΚΑΛΗ

Μόνο επιτυχίες!

Ένα σύγχρονο Κέντρο Αγγλικής Γλώσσας με ιδιοκτήτρια την πτυχιούχο Αγγλικής Φιλολογίας  Αθηνάς Τσακάλη. Εδώ και 15 χρόνια σημειώνει 100% επιτυχία σε κάθε εξεταστική περίοδο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώνει. Το μυστικό είναι ότι δίνεται έμφαση στις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας και στην Επικοινωνιακή Μεθοδολογία.  Το φροντιστήριο είναι μέλος του συλλόγου Palsο και Europalso Society. Επωφεληθείτε από τα οικονομικά πακέτα. Δείτε τη διεύθυνση εδώ.

 

LEXIS

H πιο ευχάριστη διδασκαλία

Οι έμπειρες καθηγήτριες Αγγλικής Γλώσσας Χριστίνα Πολυζωγοπούλου και Σούλα Βούλγαρη - Ανδρέου, διδάσκουν σε ολιγομελή τμήματα και με τη βοήθεια  διαδραστικού πίνακα. Έτσι το μάθημα γίνεται ευχάριστα και οι μαθητές έχουν όρεξη για συμμετοχή και δημιουργία. 

Προετοιμασία  για όλα τα αναγνωρισμένα κι έγκυρα πιστοποιητικά στην ΑγγλικήΓερμανική  και  Γαλλική γλώσσα. Εντατικά τμήματα ενηλίκων, φοιτητών, στρατιωτικών όλων των επιπέδων. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

ENGLISH4ALL

50% έκπτωση στη δεύτερη ξένη γλώσσα

Ένα σύγχρονο ξενόγλωσσο κέντρο είναι το English4All, όπου μαθαίνεις εύκολα αγγλικά και γερμανικά. Με προτεραιότητα στη μάθηση και πρωτοπορία στην εκπαίδευση, η ιδιοκτήτρια του φροντιστηρίου Αλίκη Κυριακού καταφέρνει κάθε χρόνο να ξεχωρίζει για τις επιτυχίες της σε έγκυρα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας!

Τα μαθήματα γίνονται σε ολιγομελή τμήματα με τη βοήθεια διαδραστικού πίνακα. Μάθετε οικονομικά τη δεύτερη ξένη γλώσσα, αφού ισχύει  50% έκπτωση, ενώ παρέχεται δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία. Περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας εδώ!

 

ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΠΑΡΜΠΟΥΡΗ

Εδώ, αγαπάς τις ξένες γλώσσες!

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μπαρμπούρη  διδάσκει με σύγχρονους  τρόπους εκμάθησης Αγγλικά, Γαλλικά και Γερμανικά. Μετά από 21 χρόνια λειτουργίας, έχει πετύχει μια ιδιαίτερη επικοινωνία με το κάθε παιδί ξεχωριστά, έχει αποκτήσει  αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης και εκτίμησης με τους γονείς και έχει κατορθώσει υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις. Οι εγγραφές άρχισαν! Στοιχεία επικοινωνίας εδώ.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΡΑΨΑ

Εσύ θα μείνεις με τους μικρούς;

Ο Εκπαιδευτικός  Όμιλος ΓΡΑΨΑ, ηγέτης στις Ξένες Γλώσσες για ενήλικες, παρέχει: Ταχύρρυθμα προγράμματα εκπαίδευσης, ολιγομελή - ομοιογενή γκρούπ, γραπτή εγγύηση απόκτησης πτυχίου, δωρεάν μαθήματα αναπλήρωσης & υποστήριξης. Καθηγητές εκπαιδευμένοι από το Oxford University, πιστοποιημένοι  με ISO-9001:2008, βραβευμένοι από την Ελληνο-Αμερικανική Ένωση και το Γαλλικό Ινστιτούτο. Ρεκόρ επιτυχιών με ποσοστό 98%. Σημαντικές εκπτώσεις. Δείτε τη διεύθυνση στη Χαλκίδα εδώ.

 

Ας συνεχίσουμε με τα Μέσης Εκπαίδευσης...

 

ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ

Κίνητρο μάθησης, οδηγός επιτυχίας

Το φροντιστήριο ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ εξειδικεύεται στο μάθημα των  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ όλων των τάξεων  Γυμνασίου  και  Λυκείου και παρέχει υπευθυνότητα, εμπειρία, οργάνωση και σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας: Δωρεάν σημειώσεις και εξατομικευμένη διδακτική στήριξη.

Προσιτά δίδακτρα με έξτρα προσφορές και για αδέρφια και αριστούχους. Έναρξη προετοιμασίας πανελληνίων από τη Β’ λυκείου. Στοιχεία επικοινωνίας εδώ

 

ΚΕΝΤΡΟ ΓΝΩΣΗΣ - ΠΑΠΑΦΡΑΓΚΑΣ 

Προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης

Εχουν εδραιωθεί στο χώρο της εκπαίδευσης τα Κέντρα Γνώσης του Παναγιώτη Παπαφράγκα στο Βασιλικό και στην Αμάρυνθο. Από το 1994 παρέχουν στους μαθητές τους ποιοτικές υπηρεσίες εκπαίδευσης  χαρίζοντας μοναδικές επιτυχίες! Τα μαθήματα γίνονται σε ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα με τη βοήθεια διαδραστικού εκπαιδευτικού υλικού από έμπειρους καθηγητές – συνεργάτες.

Επιπλέον, παρέχονται δωρεάν βοηθητικά βιβλία, διενεργούνται διαγωνίσματα προσομοίωσης εξετάσεων, δίνονται συμβουλές σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού με ομιλίες καταξιωμένων συμβούλων και ειδικά τεστ τηρώντας τους κανόνες της πιστοποίησης ISO ΕΛΟΤ 1433:2008 που κατέχουν.

 

ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ 

Υψηλό γνωστικό επίπεδο

Παρόλο που «μετράει» μόνο πέντε χρόνια λειτουργίας, το φροντιστήριο "ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ" έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το υψηλό γνωστικό του επίπεδο, το οποίο αποτυπώνεται αισθητά στις μεγάλες επιτυχίες που έχει κάθε χρόνο.

Η σταθερότητα, η συμβουλευτική στοχοθεσία-με τη συμβολή των εξειδικευμένων συγγραφέων καθηγητών -η πολύχρονη εμπειρία, η επιμονή σε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα και κυρίως ο σεβασμός στο μαθητή με προσωπικότητα και υψηλούς στόχους διακρίνει τον πρότυπο εκπαιδευτικό χώρο. Δείτε εδώ επιπλέον πληροφοριακά στοιχεία.

 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΔΕΣΜΗ

Η μέθοδος επιτυχίας που αντέχει στο χρόνο

Εχει στείλει χιλιάδες μαθητές στα έδρανα των πανεπιστημίων. Η ΔΕΣΜΗ είναι το παλιότερο φροντιστήριο της πόλης και όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του ακολουθεί την …άφθαρτη μέθοδο επιτυχίας!

Με έμπειρο προσωπικό και ένα αποτελεσματικό σύστημα εκπαίδευσης (εδραιωμένο με τα χρόνια που βελτιώνεται συνεχώς) τα φροντιστήρια ΔΕΣΜΗ στη Χαλκίδα και στην Αρτάκη κάθε χρόνο καμαρώνουν για τις σημαντικές διακρίσεις των μαθητών τους σε σχολές πρώτης προτίμησης.    

 

ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ 

Ειδικεύεται στα θεωρητικά!

Αποκλειστικά στα θεωρητικά μαθήματα εξειδικεύεται η Φιλολογική Διάκριση (δείτε εδώ πληροφοριακά στοιχεία) για περισσότερα από 13 χρόνια.

Οι ιδιοκτήτες του Κατερίνα Αργυροκαστρίτη και Σωτήρης Βρασσάς (φωτό) είναι καταξιωμένοι φιλόλογοι με εξειδικευμένες μεταπτυχιακές σπουδές οι οποίοι επιλέγουν έμπειρους συνεργάτες.  

Με σίγουρη επιτυχία σε σχολές πρώτης επιλογής, με προσαρμοσμένες τιμές στα νέα οικονομικά δεδομένα και ειδικές προσφορές-εκπτώσεις σε διάφορες κοινωνικές κατηγορίες συμπολιτών μας, δεν είναι τυχαίο που στέκεται στις πρώτες θέσεις προτίμησης όσων ψάχνουν ένα καθαρά φιλολογικό φροντιστήριο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός του ΔΟΠΠΑΧ για την υποβολή των αιτήσεων στους Παιδικούς Σταθμούς

Σε ετοιμότητα ο μηχανισμός του ΔΟΠΠΑΧ για την υποβολή των αιτήσεων στους Παιδικούς Σταθμούς
Παιδεία
[21/06/2018 - 18:21]

Μπορούν όσοι θέλουν να προσέρχονται στα γραφεία του ΔΟΠΠΑΧ και να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση.  ...περισσότερα

Γιορτή με πολλές εκπλήξεις στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Γιορτή με πολλές εκπλήξεις στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
Παιδεία
[21/06/2018 - 15:46]

Διαβάστε πότε κατασυγκινήθηκαν οι μαθητές της έκτης τάξης.  ...περισσότερα

Ο Θωμάς ζητάει άμεση ενημέρωση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης

Ο Θωμάς ζητάει άμεση ενημέρωση για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κύμης
Παιδεία
[20/06/2018 - 13:05]

Έστειλε επιστολή στο Δήμαρχο Θανάση Μπουραντά.   ...περισσότερα