Αθλητικά

ΚΑΝΗΘΟΣ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ 3-4: Ο Αυλωνίτης καθάρισε για την ομάδα του Αγ. Νικολάου

ΚΑΝΗΘΟΣ-ΕΥΒΟΪΚΟΣ 3-4: Ο Αυλωνίτης καθάρισε για την ομάδα του Αγ. Νικολάου
10 Σεπτεμβρίου 2017, 23:30
Ξεκίνησε ο Τζάνος και το ...τέλειωσε ο αρχηγός σε ένα συναρπαστικό ματς που το εισιτήριο πρόκρισης άλλαζε συνεχώς ...χέρια

Στο 10ο όμιλο της Α' φάσης του κυπέλλου, ο Απόλλων Ερέτριας με τρία στα τρία και άνετα είχε πάρει τη μια από τις δυο θέσεις πρόκρισης και στον αγώνα Κάνηθος-Ευβοϊκός που έγινε στο γηπεδο Βαθέος αναζητούταν το δεύτερο εισιτήριο.

Εγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο Β' ημίχρονο με το σκορ να εναλάσσεται συνεχώς και  μαζί το εισιτήριο της πρόκρισης ...στα χέρια των δύο αντιπάλων.

Ο τυπικά γηπεδούχος Κάνηθος άνοιξε το σκορ στο 20' με σκόρερ τον Κύπριο Κουρή.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου η ομάδα της Χαλκίδας έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπαμπόλη. Στο 52' ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι ο Τζάνος και 7 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-2.

Στο 71' ο Ζαφείρης ισοφλαρισε για την ομάδα της Κανήθου και στο 80' ...ξανάδωσε την πρόκριση στον Ευβοϊκό ο αρχηγός της Βαγγέλης Αυλωνίτης.

Δυο λεπτά μετά (82'), σκόραρε ο Κεραμιδάς της Κανήθου και ...ξαναπήρε πίσω το εισιτήριο (με 3-3 προκρινόταν η ομάδα τος με καλύτερη διαφορά τερμάτων).

Ακριβώς στο 90', το εισιτήριο άλλαξε πάλι χέρια. Το γκολ με το οποίο η ομάδα του Αγιου Νικολάου σφράγισε την πρόκριση, το πέτυχε πάλι ο Αυλωνίτης, ο οποίος επέστρεψε το καλοκαίρι στην ομάδα που ξεκίνησε, φεύγοντας από το Λήλα (φωτό), όπου έπαιζε τα τελευταία δυο χρόνια.

Διαιτητευσε ο κ. Δανιηλίδης με βοηθούς τους Παππά, Δάλλα.