Κους-κους & σχόλια

Όλο το χωριό πήρε ...μάτι την άτακτη παντρεμένη

Όλο το χωριό πήρε ...μάτι την άτακτη παντρεμένη
13 Σεπτεμβρίου 2017, 13:46
Την εκδικήθηκε ο εραστής δημοσιοποιώντας ροζ φωτογραφίες.

Έμφραγμα κινδύνευσε να πάθει άτακτη πολύτεκνη μητέρα σε χωριουδάκι 100 κατοίκων στην Ηλεία. Ο εραστής της θέλησε να την εκδικηθεί επειδή τον παράτησε και μοίρασε στους συγχωριανούς της ροζ φωτογραφίες με πρωταγωνίστρια την ίδια!

Επί ένα χρόνο, η 42χρονη γυναίκα διατηρούσε παράνομη ερωτική σχέση με 50χρονο ταξιτζή της Αθήνας και πήγαινε συνέχεια στην πρωτεύουσα για να τον συναντήσει. Πρόσφατα, όμως, θέλησε να βάλει ένα τέλος στην εξωσυζυγική της περιπέτεια και έμπλεξε πολύ άσχημα.

Για να την εκδικηθεί, ο εραστής της έστειλε ροζ φωτογραφίες της πολύτεκνης μάνας σε όλους τους κατοίκους του χωριού! Μέσω Facebook, με email, ακόμα και με το ταχυδρομείου έστειλε φωτογραφικό υλικό που έδειχνε την ερωμένη του σε πολύ ιδιαίτερες στιγμές και κυρίως γυμνή.

Φυσικά, οι άσεμνες φωτογραφίες εστάλησαν και στο σύζυγο της 42χρονης. Ο ίδιος, όμως, παραμένει στο πλευρό της γυναίκας του και της κρατούσε το χέρι στο δικαστήριο που ακολούθησε μετά από μήνυση που έκανε η άπιστη σύζυγος στον πρώην εραστή της. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ