Κοινωνία

Έκαναν ...φτερά 90.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο Δικηγορικού Συλλόγου

Έκαναν ...φτερά 90.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο Δικηγορικού Συλλόγου
14 Σεπτεμβρίου 2017, 08:55
Αναζητείται το χέρι που άρπαξε τα λεφτά, τα οποία προορίζονταν για την αγορά ενσήμων.

Το ποσό των 90.000 ευρώ ...έκανε φτερά από το χρηματοκιβώτιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, ο οποίος προχώρησε στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς. Μάλιστα, διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Το ποσό αυτό μαζί με ακόμη 10.000 ευρώ είχαν αναληφθεί από τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου το καλοκαίρι. Αν και αρχικός στόχος ήταν η αγορά γραμματίων και ενσήμων, τελικά για αυτά διατέθηκαν μόλις 10.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα τοποθετήθηκαν στο χρηματοκιβώτιο του Συλλόγου.

Πρόσφατα και συγκεκριμένα την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, το Προεδρείο ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο ότι τα χρήματα είχαν εξαφανιστεί. Αμέσως μετά την υποβολή σχετικής υπηρεσιακής αναφοράς για το συμβάν, ειδοποιήθηκε η ΓΑΔΑ από κλιμάκιο της οποίας διενεργείται αστυνομική προανάκριση.

Παράλληλα κατατέθηκε, αυθημερόν,  στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μήνυση κατά παντός υπευθύνου.Επίσης παραγγέλθηκε κατεπείγουσα Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

Οι απαντήσεις που θα δοθούν από τις έρευνες, θα καθορίσουν και την εξέλιξη της ιστορίας, με τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών να αναφέρει πως στην επόμενη συνεδρίαση θα αποφασίσει για την άσκηση και πειθαρχικών διώξεων, με βάση το πόρισμα της ΕΔΕ καθώς και την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ο σμηναγός Λευτέρης Κακαράς έφυγε πρόωρα από τη ζωή

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ο σμηναγός Λευτέρης Κακαράς έφυγε πρόωρα από τη ζωή
Κοινωνία
[20/06/2018 - 21:23]

Την Πέμπτη η κηδεία του από το ναό Αγίας Μαρίνας. ¶φησε ορφανά δύο παιδιά. ...περισσότερα

Πέθανε ο ηθοποιός Ερρίκος Μπριόλας (VIDEO)

Πέθανε ο ηθοποιός Ερρίκος Μπριόλας (VIDEO)
Κοινωνία
[20/06/2018 - 18:24]

Υπήρξε από τους πιο γοητευτικούς πρωταγωνιστές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. ...περισσότερα