Τα κρασιά για το γιορτινό σας τραπέζι είναι δώρο από το egnomi.gr

8 Δεκεμβρίου 2017, 14:21
A+ A-
Μαζί με τις πιο "ζεστές" ευχές μας! 

Οι γιορτινές μέρες είναι προ των πυλών και αρκετοί είναι εκείνοι που φροντίζουν ήδη για τις προετοιμασίες του γιορτινού τραπεζιού!

Το egnomi.gr σε συνεργασία με το Κτήμα Σαμπάνης συμβάλει σε αυτό με έναν ξεχωριστό τρόπο. Σάς κάνει δώρο έξι φιάλες κρασί από το γνωστό κτήμα για να απολαύσετε τα μοναδικά κρασιά του.

Δηλώστε συμμετοχή και τρεις τυχεροί θα κερδίσουν από τρεις συσκευασίες με δύο μπουκάλια κρασί εκάστη από την εξαιρετική συλλογή του κτήματος Σαμπάνης.

Ούριος Ανεμος, λευκός & ερυθρός, με ανανεωμένο blend στο λευκό Ασύρτικο -Sauvignon Blanc. Το κλασικό "Μονόπετρο" λευκό & ερυθρό, ένα οινικό κόσμημα που προορίζεται να στολίσει και τον πλέον απαιτητικό ουρανίσκο. Μαλαγουζιά, σήμα κατατεθέν του κτήματος. Η νέα οινική πρόταση του κτήματος το Elixir, ένα premium rose εμπνευσμένο από τα rose της Προβηγκίας με απαλό Σωμόν χρώμα, αναζωογονητική οξύτητα και ραφιναρισμένη κομψότητα 100% από την γηγενή ποικιλία Λημνίωνα. Αυτά είναι τα κρασιά που θα συνοδεύσουν το γιορτινό σας τραπέζι.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ share στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο  διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου από το egnomi.gr και στη σελίδα μας στο facebook.

Φέτος τα Χριστούγεννα ...θα πιείτε στην υγειά μας!

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή