Κοινωνία

Βρέθηκε νεκρός από σκάγια για αγριογούρουνο 55χρονος κυνηγός

Βρέθηκε νεκρός από σκάγια για αγριογούρουνο 55χρονος κυνηγός
11 Ιανουαρίου 2018, 18:56
Οι Αρχές εξετάζουν τα ενδεχόμενα του ατυχήματος, της εγκληματικής ενέργειας και της ληστείας μετά φόνου. 

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον θάνατο 55χρονου Γερμανού  κυνηγού, που εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου σε αγροτική τοποθεσία, ανάμεσα σε ελαιόδενδρα, σε ευρύτερη περιοχή της Αρκίτσας Φθιώτιδας. 

Ο άτυχος άντρας, που ζούσε μόνιμα στον Κέδρο Αρκίτσας του Δήμου Λοκρών ήταν πυροβολημένος στο στήθος και είχε ακόμη τραύματα στο κεφάλι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο κυνηγός πιθανότατα ήταν σε καρτέρι για αγριογούρουνα  όταν τον πυροβόλησε ο άγνωστος δράστης. 

Ο πυροβολισμός ήταν πισώπλατος, όμως ο δράστης φαίνεται πως στη συνέχεια γύρισε ανάσκελα το θύμα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για την υπόθεση, τα οποία είναι τα εξής:

1. Ο δράστης να είναι άλλος κυνηγός που πέρασε για αγριογούρουνο το θύμα και πυροβόλησε. Τα σκάγια που βρέθηκαν στο σημείο ήταν πράγματι σκάγια για αγριογούρουνα, τα οποία βγήκαν από το θώρακα του άτυχου Γερμανού, αφού διαπέρασαν τον αυχένα του.

2. Δράστης και θύμα να είχαν προσωπικές διαφορές. Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο 55χρονος Γερμανός δεν είχε απασχολήσει ποτέ την αστυνομία. 

3. Το θύμα να έπεσε θύμα ληστείας, που κατέληξε στο φόνο. Η εκδοχή αυτή εξετάζεται διότι δεν βρέθηκαν χρήματα πάνω στον 55χρονο Γερμανό.

Το θύμα πυροβολήθηκε πισώπλατα, δίπλα στο αυτοκίνητο του ένα ασημί Opel τύπου τζιπ. Φορώντας ρούχα παραλλαγής και με φυσιγγιοθήκη στη μέση του, προφανώς είχε βγει για κυνήγι ωστόσο το όπλο του δεν βρέθηκε πουθενά. 

Από τα ευρήματα οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το θύμα σκοτώθηκε αρκετές ώρες, πριν βρεθεί τυχαία, από έναν ηλικιωμένο που περπατούσε στην περιοχή.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΡΟΒΙΕΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ: Εκεί θα γίνει το 25ο κάμπινγκ Antinazi zone – YRE

ΡΟΒΙΕΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΕΥΒΟΙΑ: Εκεί θα γίνει το 25ο κάμπινγκ Antinazi zone – YRE
Κοινωνία
[16/07/2018 - 16:00]

Από 27 Ιουλίου έως 5 Αυγούστου. Διαβάστε πως μπορείτε να συμμετάσχετε. ...περισσότερα

Αγριογούρουνα προκαλούν τροχαία ατυχήματα

Αγριογούρουνα προκαλούν τροχαία ατυχήματα
Κοινωνία
[15/07/2018 - 19:23]

Κυκλοφορούν σε κεντρικούς δρόμους και σκορπάνε τρόμο ...περισσότερα