Αθλητικά

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0: Ακάθεκτος στην κορυφή

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΥΛΩΝΑΡΙ 2-0: Ακάθεκτος στην κορυφή
14 Ιανουαρίου 2018, 19:39
Και πάλι στο +8 από τον δεύτερο Λήλα οι πρωτοπόροι.

Το σημερινό παιχνίδι στην Ερέτρια ήταν ντέρμπι, καθώς ο μεν Απόλλων είναι επίδοξος πρωταθλητής, το δε Αυλωνάρι πραγματοποιεί μία άκρως αξιόλογη πορεία και φιγουράρει στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Ο Απόλλων, όμως, συνεχίζει ακάθεκτος στην κορυφή και με δυο γκολ, -στο τέλος του α' ημιχρόνου και στην αρχή του β' ημιχρόνου-, καθάρισε το ματς.

Στο 41' από σέντρα του ανεβασμένου Καρβελά, ο σταθερός Καλοχωρίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το δεύτερο γκολ της Ερέτριας δεν άργησε να έρθει. Ουσιαστικά ...μεσολάβησε η ανάπαυλα ανάμεσα στα δυο ημίχρονα, καθώς στο 51' ο Αγραφιώτης έκανε το 2-0 και έδωσε αέρα νίκης στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια, παρά τις αλλαγές του Μπασούκου, δεν κατάφεραν να αλλάξουν τη ροή του ματς και έφυγαν ηττημένοι από το σπίτι των πρωτοπόρων. 

Διαιτησία: Πόγκας, Κωνστάντιος - Κελεπούρης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημ. Βαλκάνος): Ερ. Τόρα, Μεγκανάι, Καρβελάς, Βελαέτης, Σμπιλήρης, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης, Πολυχρόνης (89' Μίγγος), Αγραφιώτης (85' Γ. Μπασινάς), Γκ. Τόρα, Μώρος (65' Τρεγκάι).

ΑΥΛΩΝΑΡΙ (Ιωαν. Μπασούκος): Τζαβάρας, Μπραγκανάκου, Φραγγής (79' Δαφνής), Καραλής, Κόκκος, Παπίλας, Μπασούκος, Ζαχαριάς (68' Περιβολάρης), Τσαλιαγκός, Ιωαννίδης (79' Βασιλείου) Οντιάμπο (68' Καράπας).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ