ΑΙΟΛΙΚΟΣ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 2-1: Βρέθηκε γρήγορα με την πλάτη στον τοίχο
Με την ήττα στις αποσκευές του γυρίζει από τη Μυτιλήνη ο ΑΟ Χαλκίς, που λύγισε με 2-1 από τον Αιολικό, ο οποίος νίκησε για δεύτερη φορά φέτος την ομάδα της Εύβοιας (είχε επικρατήσει και στο ματς του α' γύρου στο Στάδιο).
Μάλιστα, ο ΑΟΧ σήμερα έχασε την ευκαιρία να ροκανίσει τη διαφορά από την κορυφή, καθώς ο πρωτοπόρος Αήττητος Σπάτων έφερε ισοπαλία στην έδρα του με τη γειτονική Θύελλα Ραφήνας, ενώ ο Παναργειακός είχε ρεπό.
Ετσι, η κατάσταση στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας δεν άλλαξε ...δραματικά, με τον ΑΟΧ να παραμένει πίσω από Αήττητο και Αργος, αλλά και ...πολύ μακριά από τη διεκδίκηση του τίτλου (στο -9 από την ομάδα των Σπάτων).
Στον αγώνα τώρα, ο ΑΟΧ δέχτηκε το πρώτο γκολ στο 8', με τον Παληγεώργο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ (1-0) για την ομάδα της Λέσβου.
Στο 30' ο Σταυριανός απέκρουσε σουτ αντιπάλου, αλλά στην ...επιστροφή της μπάλας ο Κεσίδης με πλασέ έκανε το 2-0.
Ο ΑΟΧ ανέβασε τις γραμμές του και στο 44' από σέντρα του Ντελέκου στο δεύτερο δοκάρι, ο Μπλάνκο με βολέ μείωσε σε 2-1.
Η μείωση του σκορ ήρθε σε ένα καίριο σημείο για τη Χαλκίδα, που είχε μπροστά της ένα ολόκληρο ημίχρονο για να φέρει το ματς στα ίσια.
Το επιχείρησε, αλλά στο 48' στάθηκε άτυχη όταν ο Ντελέκος σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Αλλη μία πολύ καλή ευκαιρία έχασε ο ΑΟΧ στο 52' με τον Ανέστη, ενώ λίγο αργότερα οι Χαλκιδέοι άγγιξαν την ισοφάριση και με τον Ταυταρίδη (προβολή), που αστόχησε από πλεονεκτική θέση.
Κοντά στο γκολ έφθασαν και οι γηπεδούχοι με τον Λαμπράκη και τον Ποτουρίδη.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και ο ΑΟΧ υπέστη την τρίτη σερί ήττα του, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Λύκου στον πάγκο της ομάδας.
Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Θωμάς όλη την εβδομάδα είχε ενοχλήσεις και δεν αγωνίστηκε καθόλου, ενώ απών ήταν και ο Παναγιώτης Μπακομήτρος.
Ο ΑΟΧ εξακολουθεί να μην έχει λύσεις, ο μεταγραφικός μηχανισμός καίει κάρβουνο, αφού λεφτά δεν υπάρχουν, αλλά ...η ζωή συνεχίζεται.
Το ζητούμενο για τον ΑΟΧ είναι μην υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ ( Κ. Τσιρόπουλος): Ζαχαρής, Διακορώνας (81' Καπταγιάννης), Νυφαδόπουλος (48' λ.τρ. Καδής), Τάχιας, Κεσίδης, Κριπιντίρης, Λαλάς, Παληγεώργος, Ποτουρίδης (72’ Κουτσούμπας), Μπουρούς, Λαμπράκης.
ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δημήτρης Λύκος): Σταυριανός, Βαλκάνος, Τσίγκρος, Γεωργίου, Καραμπάς, Εμέκα (80' Παπαδάκης), Ταυταρίδης, Ντελέκος, Μπλάνκο, Πολίτης, Ανέστης.