Κοινωνία

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ανησυχία για το μανιακό με το τσεκούρι

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ανησυχία για το μανιακό με το τσεκούρι
5 Μαρτίου 2018, 08:27
Πρόκειται για ψηλό, αδύνατο άντρα, ηλικίας γύρω στα 35, που δεν έχει ως κίνητρο τη ληστεία. 

Ανησυχία έχει προκαλέσει σε όλη την Χαλκίδα η εμφάνιση ενός άγνωστου άντρα, ο οποίος κρατάει ένα τσεκούρι στα χέρια και απειλεί γυναίκες, χωρίς το κίνητρό του να είναι η ληστεία

Όπως γράφει η εφημερίδα "Ευβοϊκή Γνώμη", στο φύλλο που κυκλοφόρησε στα περίπτερα την Παρασκευή 2 Μαρτίου, η πρώτη επίσημη καταγγελία έγινε από 47χρονη γυναίκα, που εργάζεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. 

Ο δράστης της επιτέθηκε την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, στην περιοχή του Δέλτα, έξω από την πολυκατοικία που διαμένει. Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα οι φωνές της να φοβίσουν τον άγνωστο άντρα, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Ωστόσο, η γυναίκα αυτή δεν είναι το μοναδικό θύμα επίθεσης, αφού υπάρχουν μαρτυρίες και από άλλες γυναίκες, που περιγράφουν τον δράστη ως ψηλό, αδύνατο, ηλικίας γύρω στα 35 και ρακένδυτο.

Από τις περιγραφές και τον τρόπο δράσης του, οι αστυνομικοί -σύμφωνα με πληροφορίες του egnomi.gr- έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για άτομο με διαταραγμένη προσωπικότητα, που δεν επιθυμεί να αρπάξει χρήματα από τα θύματά του.

Επίσης, υπάρχει και μία μαρτυρία ενός νεαρού, που είδε τυχαία στο δρόμο τον μανιακό να φοράει φούτερ με κουκούλα και να έχει δεμένο το τσεκούρι στο πόδι του. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ο σμηναγός Λευτέρης Κακαράς έφυγε πρόωρα από τη ζωή

ΧΑΛΚΙΔΑ: Ο σμηναγός Λευτέρης Κακαράς έφυγε πρόωρα από τη ζωή
Κοινωνία
[20/06/2018 - 21:23]

Την Πέμπτη η κηδεία του από το ναό Αγίας Μαρίνας. ¶φησε ορφανά δύο παιδιά. ...περισσότερα

Πέθανε ο ηθοποιός Ερρίκος Μπριόλας (VIDEO)

Πέθανε ο ηθοποιός Ερρίκος Μπριόλας (VIDEO)
Κοινωνία
[20/06/2018 - 18:24]

Υπήρξε από τους πιο γοητευτικούς πρωταγωνιστές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. ...περισσότερα