Αθλητικά

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ 2-2: Ισοφάρισε δυο φορές κι έφθασε τα 34 γκολ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ-ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ 2-2: Ισοφάρισε δυο φορές κι έφθασε τα 34 γκολ
28 Απριλίου 2018, 23:50
Ο Βαλάντης Αλεξίου δεν ...επέτρεψε να χάσει η ομάδα του

Δυο από τις καλύτερες ομάδες στον 1ο όμιλο της Β' κατηγορίας αναμετρήθηκαν την τελευταία αγωνιστική. Στα Βασιλικά, ο τοπικός Ατρόμητος (συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο Β' γύρο) ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ακράτητο Κεχριών (28 βαθμοί στο Β' γύρο), γιατί ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος  ...δεν επέτρεψε να χάσει η ομάδα του.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές, αλλά ο Βαλάντης Αλεξίου των φιλοξενούμενων (φωτό) ισοφάρισε με δικά του γκολ και τις δυο φορές επιβεβαιώνοντας ότι δίκαια κέρδισε φέτος τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Β' κατηγορία με 34 γκολ συνολικά

Στο 13' άνοιξε το σκορ ένας άλλος γνωστός στράικερ, ο Σωκράτης Πολίτης (έφθασε τα 18 γκολ φέτος) για την ομάδα των Βασιλικών. Ισοφάρισε ο Αλεξίου στο 29', αλλά πολύ γρήγορα, στο 31' ο Κοντάκης με αυτογκόλ ...ξανάδωσε το προβάδισμα στον Ατρόμητο. Ο Αλεξίου δεν είχε πει την τελευταία λέξη και στο 77' ισοφάρισε σε 2-2, σκορ που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Διαιτησία: Βρακάς, Ιωάννου-Καρράς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ: Ν. Αντωνίου, Μ. Μιχαλόπουλος, Ι. Μιχαλόπουλος, Δήμου, Α. Ηλιοδρομίτης, Δ. Αντωνίου, Αλεξ. Σταμούλος, Δούκας (70' Αναστασίου), Πολίτης, Χαρβαλιάς, Λαδογιάννης (85' Δ. Ηλιοδρομίτης).

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ: Σταθαράς, Αχματιώτης, Γιακουμάκης, Κοντάκης, Αντ. Σταμούλος, Δ. Τσούπρος (12' Ι. Τσούπρος), Π. Γεωργίου (88' Δ. Γεωργίου), Κοκκίνης, Χατζής (78' Γιαννιός), Αλεξίου (83' Παγώνης), Κυριάκου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ