Γιορτή με πολλές εκπλήξεις στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

Γιορτή με πολλές εκπλήξεις στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας
21 Ιουνίου 2018, 15:46
A+ A-
Διαβάστε πότε κατασυγκινήθηκαν οι μαθητές της έκτης τάξης. 

Την Τρίτη 12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης  του 18ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας. Το θέμα της γιορτής ήταν: «Μαθητικές διαδρομές, τα πρώτα βήματά μου στο σχολείο… η ώρα του αποχωρισμού».

Οι μαθητές της Α΄τάξης και της ΣΤ΄ τάξης  με θεατρικά, μουσικοκινητικά δρώμενα και τραγούδια  ταξίδεψαν  τους θεατές στα ελληνικά νησιά, διασκέδασαν, συγκίνησαν και απογείωσαν το κοινό.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και περιλάμβανε πολλές εκπλήξεις. Οι μαθητές της ΣΤ ΄τάξης κατασυγκινήθηκαν όταν οι μαθητές της Α΄τάξης τους αποχαιρέτισαν δίνοντάς τους από ένα καραβάκι με ευχές. 

Δόθηκαν μπαλόνια στους μικρούς μαθητές της Α΄τάξης, αναμνηστικά στους μαθητές της ΣΤ ΄ τάξης  και ένα φαναράκι που πέταξαν  με τη βοήθεια των δικών τους στον ουρανό. Στο τέλος προσφέρθηκαν γλυκίσματα και νόστιμα  εδέσματα στους παρευρισκόμενους.

Υπεύθυνοι  της εκδήλωσης ήταν οι εκπαιδευτικοί: Καρλατήρα Διονυσία, Δ/ντρια του Σχολείου, Σκλαβούνου Δήμητρα, Υπ/ντρια, Μαμουλαίου Δήμητρα, Παπαμιχάλη Ελένη, Κοτρώνης Κων/νος, Σταματοπούλου Πολυξένη, Αντωνιάδης Αμανάτιος, Κασκαβέλη Στέλλα, Λάλου Ασημίνα, Μουσελίμη Αρετή, Οικονομοπούλου Μαίρη, Σεβροπούλου Ευαγγελία.

Από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων συμμετείχαν οι:  Ζέρβας Δημήτριος, Πρόεδρος,  Σκούρου Καρατζά Κατερίνα Αντιπρόεδρος,  Λέκκα Κονανά Ευαγγελία, Γ.Γραμματέας, Λύρα Γκάνη Ζωή, ταμίας, Τσαλαπατάρα Δρακουλάκη Αγγελική, Ειδική Γραμματέας και  Μαγειρούδη Φουργιέζου Σοφία, μέλος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι υπεύθυνοι των απογευματινών τμημάτων  δημιουργικής απασχόλησης των μαθητών που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων: Παναγιώτου Παρασκευή με την έκθεση των εικαστικών, Κυριακόπουλος Βαγγέλης και  Τούντα Χριστίνα με τους παραδοσιακούς χορούς και η Καπέλου Λουκία με την παρουσίαση των μικρών μουσικών.

Επιστροφή