ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Βάλτε κολονάκια στη Συγγρού για να μην παρκάρουν παράνομα οι οδηγοί

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Βάλτε κολονάκια στη Συγγρού για να μην παρκάρουν παράνομα οι οδηγοί
18 Ιουλίου 2018, 07:21
A+ A-
Επισκέπτης του egnomi.gr έγινε έξαλλος με αυτά που είδε.

Ο επισκέπτης του egnomi.gr Πέτρος Π. έγινε έξαλλος με την εικόνα που αντίκρισε στην αρχή του πεζόδρομου της Αβάντων, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο, με παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο και μας έστειλε την παρακάτω επιστολή: 

"Καλησπέρα σας, ήθελα να ήξερα η τροχαία της Χαλκίδας που είναι; Κάθε μέρα είτε πρωί είναι είτε μεσημέρι είτε βράδυ θα βρω πολλά παράνομα παρκαρισμένα αμάξια και ειδικά στην αγαπημένη τους θέση...τα πεζοδρόμια.

Το καλύτερο ήταν σήμερα το μεσημέρι που ένας οδηγός όχι μόνο μπήκε παράνομα από την Συγγρού στην Κριεζώτου αλλά ανέβηκε στο πεζοδρόμιο δίπλα από το νέο πάρκο και πάρκαρε κάτω από δέντρο.

Η ΟΔΗΓΑΡΑ μην και τον κάψει ο ήλιος. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!! Ας μπουν κολονάκια από τη Συγγρού έτσι ώστε να μην μπορούν να στρίψουν τα ζώα...γιατί οι οδηγοί αυτοί δεν ανήκουν στο ανθρώπινο είδος."

Είναι προφανές ότι η πρόταση για κολονάκια δεν μπορεί να εφαρμοστεί, αφού στο κομμάτι αυτό του πεζόδρομου επιτρέπεται η κίνηση των ταξί τα οποία κινούνται από την οδό Καραμουρτζούνη με κατεύθυνση την οδό Μπαλαλαίων.

Ωστόσο, κάτι πρέπει να γίνει, διότι πράγματι το συγκεκριμένο κομμάτι έχει μετατραπεί σε παράνομο πάρκινγκ, γεγονός που είχε επισημάνει πολύ πρόσφατα και το egnomi.gr σε σχετικό ρεπορτάζ (δείτε εδώ) με τις φωτογραφίες που βλέπετε. 

Επιστροφή