ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ: Άλλαξε ρότα ο Παγώνης μετά την επίθεση του Γιώργου Ακριώτη

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ: Άλλαξε ρότα ο Παγώνης μετά την επίθεση του Γιώργου Ακριώτη
22 Σεπτεμβρίου 2018, 12:12
A+ A-
Ο Δήμαρχος παραχώρησε το κολυμβητήριο για το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε μαθητές.

Η επίθεση του βουλευτή Γιώργου Ακριώτη στο Δήμαρχο Χρήστο Παγώνη, μέσω ανακοίνωσης, για το θέμα της μη παραχώρησης του Κολυμβητήριου της Χαλκίδας για το πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης σε μαθητές της Γ' Δημοτικού, έφερε αποτέλεσμα.

Ο Δήμαρχος άλλαξε ρότα και παραχώρησε τελικά το κολυμβητήριο της πόλης στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, για τις ανάγκες του προγράμματος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης, σε νεότερη ανακοίνωση επί του θέματος, αναφέρει τα εξής:

«Χαιρετίζουμε την απόφαση του Δημάρχου να παραχωρήσει το κολυμβητήριο της πόλης μας  έστω και με καθυστέρηση 2 ετών για τις ανάγκες του προγράμματος εκμάθησης κολύμβησης. Αυτός ήταν και ο σκοπός της δημόσιας παρέμβασης μας, να προχωρήσει το πρόγραμμα προς όφελος των μικρών μαθητών της πόλης μας και όχι να στοχοποιήσουμε το δήμαρχο.

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Εύβοιας, που είναι και η αρμόδια για την εφαρμογή του προγράμματος, το έγγραφο για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου για τις ανάγκες του προγράμματος, της γνωστοποιήθηκε μετά την παρέμβαση μας.

Οφείλουμε να διαπιστώνουμε και να επισημαίνουμε τις όποιες παραλείψεις και επί του παρόντος δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε την επιτυχή υλοποίηση και εφαρμογή του εν λόγω προγράμματος.»

Επιστροφή