ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ 1-3: Ανατροπή με γκολ από μεταγραφή...

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ 1-3: Ανατροπή με γκολ από μεταγραφή...
22 Σεπτεμβρίου 2018, 20:40
A+ A-
Τουλούμης, Αναγνώστου και Σάλεμ τα γκολ της νικήτριας

Με τρία γκολ που πέτυχαν παίκτες που ήρθαν με μεταγραφή, η Αναγέννηση Αφρατίου πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου κερδίζοντας 3-1 στο γηπ. Αγ. Νικολάου την ΑΕ Ληλαντίου, η οποία προηγήθηκε στο σκορ.

Στο 34' ο αρχηγός της ΑΕΛ Καρλατήρας με σουτ υπό πίεση και από μακριά άνοιξε το  σκορ (1-0).

Πριν τελειώσει το ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν καθαρό πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ (1-1) ο Αγγελος Τουλούμης (φωτό), ο οποίος ήρθε με μεταγραφή στην Αναγέννηση από τον Απόλλωνα.

Στο β' ημίχρονο οι προσπάθειες και των δυο ομάδων δεν είχαν αποτέλεσμα ...μέχρι το 78'.

Εκεί που όλοι πίστευαν ότι το ματς θα πάει στην παράταση, ένας πρώην παίκτης της ΑΕ Ληλαντίου, ο Κωστας Αναγνώστου (μετακόμισε στο Αφράτι στις φετινές μεταγραφές) σκόραρε (1-2) σε βάρος της πρώην ομάδας του κι άνοιξε το δρόμο για τη νίκη της Αναγέννησης.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, άλλος ένας νέος παίκτης του Αφρατίου, ο Σταμάτης Σάλεμ, ολοκλήρωσε τη νίκη (1-3) με την οποία η ομάδα του Σωτήρη Τζανή προκρίθηκε στη Γ' φάση, όπου θα αντιμετωπίσει στο γήπεδό της το Αυλωνάρι.

Διαιτησία: Βελέντζας, Μπούρικας, Σιμιτζής.

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (Ν. Ρόγκας): Α. Λεοντής, Χαλιώτης, Τόγκος, Εντόι, Μακ-Κολιας, Πόγκας, Νάνος (46' Κουλοχέρης), Παπαγεωργίου, Γ. Λεοντής (46' Μικράκης), Παπασχόλης (60' Μπασούκος), Καρλατήρας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΦΡΑΤΙΟΥ (Σωτ. Τζανής): Χ. Βαβουλιώτης, Καλύβας (66' Μαργέτης), Βάθης, Βαλκάνος, Πρασσάς, Μαραγκός (46' Τρίκκας), Μαντάς, Σίδερης, Αναγνώστου (79' Σολογιάννης), Σάλεμ, Τουλούμης (84' Σπανός).

- Στο άλλο ματς της ημέρας ο Ηρακλής Ψαχνών νίκησε τη Σκεπαστή με 1-0.

Επιστροφή