ΜΑΡΜΑΡΙ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 2-1: Τα γειτονάκια τη ...μαρμάρωσαν

ΜΑΡΜΑΡΙ-ΚΑΡΥΣΤΟΣ 2-1: Τα γειτονάκια τη ...μαρμάρωσαν
20 Οκτωβρίου 2018, 21:10
A+ A-
Η χαριστική βολή ήρθε από τον 41χρονο Φώτη Μπαλογιάννη

Αρκετά φιλόδοξη είναι φέτος η ομάδα της Καρύστου και μπήκε φουριόζα στο νέο πρωτάθλημα κερδίζοντας 3-0 στην πρεμιέρα τον Αγιο Λουκά και έπειτα 5-0 τις Κονίστρες, αλλά ...μαρμάρωσαν από τα γειτονάκια τους στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής, χάνοντας με 2-1 από το Μαρμάρι.

Ο αγώνας έγινε στην Κάρυστο με γηπεδούχο το Μαρμάρι που έπαιξε αρκετά καλά και πήρε μια δίκαια νίκη απέναντι στους ...φιλοξενούμενους οικοδεσπότες που είχαν βέβαια κάποια διαστήματα υπεροχής, αλλά ήταν ιδιαίτερα φλύαροι.

Το Μαρμάρι ...έριξε την πρώτη βολή τους γείτονες με ένα γκολ λίγο πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο. Το πέτυχε ο Φραγκίσκος Ποδαράς στο 44' (1-0).

Μετά την ανάπαυλα του ημιχρόνου έδωσε τη δεύτερη βολή που αποδείχτηκε και χαριστική ο Φώτης Μπαλογιάννης (φωτό), πέντε λεπτά μετά την έναρξη το β' 45λεπτου. Ο 41χρονος παίκτης με πείρα από αγώνες και σε επαγγελματικές κατηγορίες ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του κι έκανε το 2-0 στο 55'.

Η Κάρυστος το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 με γκολ του Σφυρίδη στο 94', αλλά ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση.

Διαιτησία: Κασομούλης, Σπανός-Αργύρης.

ΑΟ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ: Καλογερόπουλος, Χαραγκιώνης, Ντάφλος, Δασκαλάκης (97' Κέκης), Βαζιουράκης, Μαρμαρίδης, Τσαπέπας, Διακάκης, Δ. Ποδαράς, Φρ. Ποδαράς (76' Αστηθάς), Μπαλογιάννης (86' Τούντας).

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ: Κότσαρης, Γ. Ρουκλιώτης, Καραβολάς (70' Κ. Ρουκλιώτης), Σφυρίδης, Παπασταματίου (85' Τσεπάς), Παπαδάκης (52' Μπιθικούκης), Τούρλας, Ρέτσας, Κασέμι, Μπόκαρης, Ζάνι (52' Ζάνι).

Επιστροφή