ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 0-4: Τον ...κάρφωσαν οι τρεις πρώην παίκτες του

24 Νοεμβρίου 2018, 20:50
A+ A-
Ντεμπούτο του Κουκλού κάτω από τα δοκάρια

Τρία γκολ από πρώην παίκτες του δέχθηκε ο Ακράτητος κι έχασε με 4-0  στο γήπεδο Κεχριών από την Αναγέννηση Μαντουδίου , η οποία πήρε κι άλλο ένα τρίποντο και πλησίασε στον ένα βαθμό από την κορυφή, εκμεταλλευόμενη το "Χ" στο ντέρμπι Προκόπι-Ιστιαία.

Ο Τάρλας άνοιξε το σκορ όταν συμπληρώθηκε το ημίωρο του αγώνα και μετά ...ανέλαβαν δράση τρεις παίκτες που ήρθαν στο Μαντούδι με μεταγραφή από τον Ακρατητο Κεχριών.

Στο 33' ο Γιώργος Παπαδημητριου πέτυχε το πρώτο του γκολ με το Μαντούδι κι έκανε το 2-0.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Σακόβ τριπλασίασε τα γκολ της νέας του ομάδας (41') και στο 70' ο  πρώτος σκόρερ της Αναγέννησης, ο Ανδρέας Στεφανίδης (έφθασε τα 6 γκολ) ολοκλήρωσε τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Να σημειώσουμε ότι με τη νικήτρια έκατσε για πρώτη φορά κάτω από τα δοκάρια ο 17χρονος Σταύρος Κουκλούς που ήρθε το καλοκαίρι από την Αγια Αννα, ενώ οι γηπεδούχοι σε σχέση με τον τελευταίο τους αγώνα  είχαν στην αρχική τους 11άδα μόνο 4 παίκτες που ήταν και στον αγώνα με την Αιδηψό (Αχματιώτης, Κοντογιάννης, Γιαννακάρας, Γεροδήμος).

Διαιτητές: Καλαμάτας, Νέγρης-Ζεϊμπέκης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ : Νάνος, Αχματιώτης, Λ. Λιάσκος (75′ Ι. Δούκας), Γ. Κοντογιάννης, Δ. Τσούπρος, Χ. Δούκας, Ι. Σκοπελίτης (86′ Β. Αναστασίου), Θ. Σταμογιάννης, Κ. Χατζής (82′ Ι. Τσαμουράς), Ε. Γεροδήμος, Κ. Γιαννακάρας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ: Σ. Κουκλούς, Β. Βούλγαρης (75′ Μουργκογιάννης), Γ Πουλιπούλης, Θ. Τσικσίρης, Γ. Παπαδημητρίου, Ι. Σκομπρής (46′ Κατζούρας), Δ. Μπαλατσός (79′ Σκαραμάγκος), Ν. Σακόβ, Σ.Τάρλας,  Α. Στεφανίδης, Α. Πριόνας (65′ Γεωργαντζής).

 

Επιστροφή