Αθλητικά

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 3-1: Την ...εκτέλεσαν Καρλατήρας και Μικράκης

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ-ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ 3-1: Την ...εκτέλεσαν Καρλατήρας και Μικράκης
25 Νοεμβρίου 2018, 20:00
Ο δεύτερος ήρθε από τον πάγκο.

Την πολύ καλή του πορεία -στην επιστροφή του στη Β' Κατηγορία- πιστοποίησε και σήμερα το Ληλάντιο, το οποίο νίκησε με 3-1 την δυνατή Προποντίδα, που υπέστη τη δεύτερη ήττα της (η ...πρώτη εκτός έδρας), καθώς η προηγούμενη ήταν στη Χαλκίδα από τον Ευβοϊκό Αγ. Νικολάου.

Σε όλα τα υπόλοιπα ματς η Προποντίδα έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, αλλά σήμερα υπέκυψε στην αποτελεσματικότητα και το πάθος των γηπεδούχων.

Στο 11' ο Καρλατήρας έκανε το 1-0 για το Λήλαντιο, το οποίο στο β' ημίχρονο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή του, με δύο γκολ από έναν παίκτη που μπήκε στο ματς ως αλλαγή, τον Αλέξανδρο Μικράκη, που διαμόρφωσε το 3-0.

Το μόνο που κατάφερε η Προποντίδα ήταν να διασκεδάσει κάπως τις εντυπώσεις, μειώνοντας σε 3-1 στις καθυστερήσεις του ματς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φρυγανά.

Διαιτησία: Φώτης, Ρουμπής-Καρράς.

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ (Νίκος Ρόγκας): Α. Λεοντής, Χαλιώτης, Μαϊσογλου (61′ Μικράκης), Μακ Κόλλιας, Ρουμελιώτης (89′ Κούκουζας), Ζάνιος, Τόγκος, Πόγκας (87′ Μπασούκος), Παπαγεωργίου (84′ Γ. Λεοντής), Τζάνος, Καρλατήρας.

ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ (Καραγιάννης): Τσιβλέρης, Αθανασίου (41′ Ελευθεριάδης), Σαμαράς, Μωραΐτης, Φρυγανάς, Σταθόπουλος, Βελούσι, Μπόζντα (46′ Αναγνώστου), Τσιαμπαλής (46′ Χ. Τσακλάνος), Τσακόγιας, Τζόσι (70′ Δ. Τσακλάνος).

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γ' ΕΠΣΕ: Μια βδομάδα πίσω η έναρξη

Γ' ΕΠΣΕ: Μια βδομάδα πίσω η έναρξη
Αθλητικά
[29/09/2020 - 15:22]

Θα αρχίσει την επόμενη βδομάδα ...περισσότερα

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Η δεύτερη μάχη σε φωτό

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ: Η δεύτερη μάχη σε φωτό
Αθλητικά
[29/09/2020 - 15:09]

Αυτή τη φορά οι Λύκοι δάγκωσαν στο 90' ...περισσότερα