ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ-ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 2-5: Πρώτη νίκη και διπλό με πεντάρα

2 Δεκεμβρίου 2018, 22:18
A+ A-
Οι γηπεδούχοι ...άνοιξαν κι έκλεισαν το σκορ, χατ-τρικ από τον Χουβαρδά

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Ταξιάρχης. Ηταν μάλιστα "διπλό", αφού κέρδισε στις Κεχριές τον Ακράτητο με το επιβλητικό 5-2.

Ο γηπεδούχος το μόνο που έκανε ...ήταν να ανοίξει και να κλείσει το σκορ με τον Γιαννιό (στο 10' έκανε το 1-0) και τον Γιαννακάρα (στο 81' μείωσε σε 2-5 με εύστοχο πέναλτι).

Ο Ταξιάρχης ήταν ακράτητος μετά το γκολ που δέχτηκε ...

Ισοφάρισε ο Καραβάς, που δεν είχε σκοράρει φέτος, στο 21'.

Ο Χουβαρδάς έκανε το 2-1 (στο 33') και δεν σταμάτησε εκεί..

Πέτυχε χατ-τρικ με άλλα δυο γκολ που σημείωσε στο 74' και στο 77'

Προηγουμένως ο Κυριάκος Δημητράκης είχε κάνει το 3-1 στο 57'.

Στο 25' από εκτέλεση φάουλ (έμμεσου) που είχε κερδίσει ο Ταξιάρχης, σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα έσκασε στο σημείο του πέναλτι και κατέληξε στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων Κομποθανάση. Ο ίδιος προσπάθησε να την αποκρούσει, αλλά δεν την ακούμπησε και το γκολ ακυρώθηκε ορθώς από τον κ. Βελέντζα.

Διαιτησία: Βελέντζας, Διαμαντούλα Παπαθανασίου-Γιώργος Αντωνίου.

Τα γκολ: 10′ Γιαννιός, 81′ Γιαννακάρας - 21′ Καραβάς, 33′ Χουβαρδάς, 57′ Δημητράκης, 74′ Χουβαρδάς, 77′ Χουβαρδάς.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ: Κομποθανάσης, Γρίσπος (46′ Λιάσκος), Γ. Κοντογιάννης, Μπαλωμένος (63′ Σκοπελίτης), Σταμούλος, Τσούπρος, Γιαννακάρας, Γεροδήμος, Γιαννιός (33′ Κυριάκου), Χατζής (46′ Δούκας), Παγώνης.

ΑΕ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ: Σάμιος, Τσαμούρογλου, Κριάρης (89′ Μουρκιώσης), Καπόλος, Σ. Κοντογιάννης, Μπαλαμούτης, Δέσπους, Λυσσέας (80′ Σούρρας), Καραβάς, Δημητράκης (88′ Παπαγιαννόπουλος), Χουβαρδάς (85′ Γ.-Δ. Κουτσογεωργάκης).

Επιστροφή