Τα νέα της Αγοράς

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε έκθεση στη Γερμανία

Δυναμική παρουσία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σε έκθεση στη Γερμανία
6 Δεκεμβρίου 2018, 15:52
Συμμετείχε στη μεγαλύτερη καταναλωτική Έκθεση B2C τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας.

Στη μεγαλύτερη καταναλωτική Έκθεση B2C τροφίμων και ποτών της Βαυαρίας, την έκθεση FOOD & LIFE στο Μόναχο, συμμετείχε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με ομάδα 15 επιχειρήσεων-παραγωγών της, καταγράφοντας την πολυπληθέστερη Εθνική συμμετοχή.

Από την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου μέχρι την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, τα βιολογικά και gourmet προϊόντα της Στερεάς Ελλάδας, έδωσαν δυναμικό παρόν στην έκθεση που έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης γευσιγνωστών της ποιοτικά υψηλής και παραδοσιακής κουζίνας.

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου, στην κεντρική σκηνή της έκθεσης, διοργανώθηκε Μαγειρικό Show της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Αρχιμαγείρων- Τμήμα Γερμανίας, το οποίο επιμελήθηκε η executive chef Ευαγγελία Καρκαμπίτσα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα των εκθετών.

Το γερμανικό κοινό που παρακολούθησε την επίδειξη είχε την ευκαιρία να γευτεί επί τόπου τα στερεοελλαδίτικα πιάτα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδειξη είχε ζωντανή ραδιοφωνική και τηλεοπτική  κάλυψη.

Την αποστολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συνέδραμε η Γενική Πρόξενος – ΣΠΑ  του Μονάχου Παναγιώτα Κωνσταντινοπούλου, και ο επικεφαλής του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων του Μονάχου, δρ. Νικόλαος Μπελιάς Σύμβουλος ΟΕΥ ΄Α.

Τη συνολική αποστολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τις παράλληλες εκδηλώσεις, οργάνωσε το Κέντρο Υποστήριξης Επιχειρήσεων, και στο πλευρό των επιχειρήσεων παρευρέθηκε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας Θέμης Χειμάρας.