ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Επέστρεψαν οι παίκτες στις προπονήσεις - Προσπάθεια για να γίνει το ταξίδι στη Μυτιλήνη

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ: Επέστρεψαν οι παίκτες στις προπονήσεις - Προσπάθεια για να γίνει το ταξίδι στη Μυτιλήνη
12 Δεκεμβρίου 2018, 21:43
A+ A-
Συνάντηση στο Ενωσιακό Καρυστινού-Παπακωνσταντίνου.

Μετά από μία εβδομάδα -όπου μεσολάβησε και το παιχνίδι με τον Χαραυγιακό την περ. Κυριακή-, οι παίκτες του ΑΟ Χαλκίς επέστρεψαν σήμερα Τετάρτη (12/12) στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Αιολικό την ερχόμενη Κυριακή.

Θυμίζουμε ότι οι παίκτες πριν μία εβδομάδα με ανακοίνωση που είχαν εκδώσει είχαν κηρύξει αποχή, προαναγγέλοντας παράλληλα και την παρουσία τους στην Γ.Σ της περ. Παρασκευής.

Τη Δευτέρα (10/12) δεν έγινε προπόνηση, κάθε Τρίτη υπάρχει το καθιερωμένο ρεπό και σήμερα έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο οι περισσότεροι παίκτες.

Κι αυτό γιατί το απουσιολόγιο δεν ήταν λευκό, καθώς έλειπαν οι Βέργος, Χολέβας και Μπουζούρας. Ο Βέργος είναι τραυματίας, ενώ ο Χολέβας έχει μεταβεί στο Βόλο (παντρεύεται το Σάββατο), αλλά δύσκολα θα ξαναφορέσει τη φανέλα του ΑΟΧ (για τον Μπουζούρα θα δείξει η ...πορεία).

Αναφορικά με το ταξίδι στη Μυτιλήνη για το ματς με τον Αιολικό, μέχρι το μεσημέρι οι πληροφορίες έλεγαν ότι η Χαλκίδα πολύ δύσκολα θα ταξιδέψει στο νησί της Λέσβου (μια τέτοια εξέλιξη θα υπογράψει την οριστική καταδίκη της).

Λίγες ώρες αργότερα ακούστηκε -όχι από επίσημα χείλη πάντως- ότι η Χαλκίδα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα ...παρουσιαστεί στον αγώνα με τον Αιολικό.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το πρωί της Τετάρτης δεν είχε εξασφαλιστεί ούτε μισό ευρώ για το ταξίδι.

Οπως γίνεται κατανοητό, όλα είναι ρευστά και αλλάζουν, όχι από μέρα σε μέρα, αλλά από ώρα σε ώρα.

Προπονητές και παίκτες έχουν φτάσει στο "αμήν" και θυμίζουν ...ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί.

Σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Λύκο, ο τεχνικός του ΑΟΧ είπε στο egnomi.gr "η κατάσταση είναι τραγική και τα παιδιά σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν έχουμε καμία ενημέρωση ότι θα γίνει κανονικά το ταξίδι στη Μυτιλήνη, παρά τις αντίθετες προβλέψεις".

Παράλληλα συνεχίζονται οι προσπάθειες-διαβουλεύσεις, για να βρεθεί διοικητική λύση, με τον πρώην πρόεδρο Τάσο Καρυστινό, να βρίσκεται αυτές τις μέρες στο "κάδρο" της επικαιρότητας της ομάδας.

Σήμερα μάλιστα, βρέθηκε στο Ενωσιακό (έπαιζαν οι Μικτές) και είχε συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΕ Γιάννη Παπακωνσταντίνου.

Επιστροφή