ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 3-0: Επιστροφή στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Μουτουσίδη

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ-ΚΑΣΤΕΛΛΑ 3-0: Επιστροφή στις νίκες με πρωταγωνιστή τον Μουτουσίδη
15 Δεκεμβρίου 2018, 17:55
A+ A-
Ο Δημ. Χασάνδρας ήρθε από τον πάγκο και βοήθησε τους γηπεδούχους-Ακριτίδης αντί Μπασούκου στην Καστέλλα.

Αρκετές αγωνιστικές είχε να κερδίσει η Τριάδα... Συγκεκριμένα από την 4η, όταν κι επικράτησε με 3-2 του Ελλήσποντου στο γήπεδο Λαμψάκου.

Σήμερα στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 3-0 της Καστέλλας που υπέστη την 6η σερί ήττα της και μετά το τέλος του αγώνα έγινε γνωστή η έναρξη της συνεργασίας με τον Τάκη Ακριτίδη, καθώς ο Γιάννης Μπασούκος υπέβαλε την παραίτησή του.

Τα έξι τελευταία χρόνια που οι δύο γειτονικές ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, η Καστέλλα μετρούσε ένα διπλό (1-2) στο γήπεδο Τριάδας, την περίοδο 2015-16, ενώ πέντε νίκες είχε ο Παντριαδικός (2-1, 1-0, 2-1, 3-1, 2-1)... Σήμερα επιτεύχθηκε η πιο ευρεία νίκη με 3-0.

Στις δύο προηγούμενες νίκες με 3-1 και 2-1 αντίστοιχα, για λογαριασμό της Τριάδας είχε σκοράρει ο Δημήτρης Χασάνδρας, που σήμερα μπήκε ως αλλαγή και βοήθησε πολύ την ομάδα του να πάρει τα ...πάνω της και να φτάσει στην πηγή της επιτυχίας.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο ποιοτικά, με την Τριάδα να έχει την υπεροχή, αλλά χωρίς να μπορεί να γίνει ιδιαίτερα απειλητική.

Είχε, βέβαια, ένα δοκάρι σε φάουλ του Μουτουσίδη, ενώ και η Καστέλλα είχε ένα καλό φάουλ με τον Γραμματικόγιαννη, όπου η μπάλα πέρασε άουτ.

Η Καστέλλα πάντως κατάφερε στο α' ημίχρονο να παγώσει τον ρυθμό και να φέρει το ματς στα μέτρα της, εξουδετερώνοντας τα ατού των γηπεδούχων.

Στο β' ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους και στο 62' κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτι (υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες από τους Καστελλιώτες).

Ο Κατσίμπρας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και έκανε το 1-0 ανοίγοντας το δρόμο της νίκης.

Στο 62' ο Παπακωνστανττίνου βρέθηκε τετ α τετ με τον Κουρτέλη, αλλά ο γκολκίπερ της Καστέλλας έσωσε την εστία του.

Δεν μπόρεσε, όμως, να κάνει το ίδιο και στο 77', με τον Μουτουσίδη να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Παντριαδικού.

Από ασίστ του Δ. Χασάνδρα, ο Μουτουσίδης έκανε το 2-0.

Ο Μουτουσίδης, που έκανε πολύ καλή εμφάνιση, στο 86' διπλασίασε τα προσωπικά του γκολ κι έκανε για την Τριάδα το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Συμμετοχή στη φάση είχε και πάλι ο Δημ. Χασάνδρας, ο οποίος σούταρε στο δοκάρι και στην "επιστροφή" της μπάλας, ο Μουτουσίδης την έστειλε στα δίχτυα. 

Διαιτησία: Βρακάς, Αργύρης - Κούκουρα.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Ταψής (81' Παπακωνσταντίνου), Γκρινιάρης, Τζάβρας, Τσιμιχόδημος (76' Δ. Τσούτσης), Καραμπέτσος, Πασάι, Κατσίμπρας, Πατερίτσας (56' Γ. Χασάνδρας), Μουτουσίδης, Δ. Χασάνδρας (89' Φαλάγγης).

ΚΑΣΤΕΛΛΑ (Γιάννης Μπασούκος): Κουρτέλης, Γραμματικόγιαννης, Οσμάνι, Παυλίδης, Δημόπουλος (86' Βάσσος), Κουβούσης, Χρυσικός (78' Λεοντής), Πάλλης, Ξύγκης (75' Ζενέλι), Δεληγιώργης, Αρχοντούλης.

Επιστροφή