ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ-ΩΡΕΟΙ 2-0: Με τον Βαλκάνο πρωταγωνιστή, ξανά μόνος στην κορυφή

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ-ΩΡΕΟΙ 2-0: Με τον Βαλκάνο πρωταγωνιστή, ξανά μόνος στην κορυφή
20 Ιανουαρίου 2019, 18:50
A+ A-
Ανοιξε λογαριασμό με τα δίχτυα ο Ερετριανός νεοαποκτηθείς των πρωτοπόρων. 

Με 2-0 νίκησε η Αρτάκη στην έδρα της τους Ωρεούς και πάτησε -πάλι- μόνη πρώτη στην κορυφή, αφήνοντας ένα ...τρίποντο πίσω της τον δεύτερο Ηρακλή Ψαχνών, ενώ λογαριασμό με τα δίχτυα άνοιξε σήμερα ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Βαλκάνος.

Ο Ερετριανός ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, καθώς στο 30' κέρδισε το πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μπαλαμπάνης, για να μπουν οι γηπεδούχοι μπροστά στο σκορ με 1-0.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, ο Βαλκάνος έβαλε τη σφραγίδα του στη διαφαινόμενη επικράτηση των Αρτακιανών.

Έκανε το 2-0 και από 'κει και μετά η Αρτάκη "πάγωσε" κάπως τον ρυθμό, με τους Ωρεούς στον αντίποδα, να μην καταφέρνουν να αντιδράσουν αποτελεσματικά.

Ετσι, η Αρτάκη συνεχίζει αήττητη την κούρσα τίτλου με βασικό (συν)διεκδικητή τον Ηρακλή Ψαχνών, που χθες είχε κι αυτός ένα σχετικά εύκολο απόγευμα (4-0) κόντρα στον Ολυμπο Γυμνού.   

Διαιτησία: Καλαμάτας, Παππάς - Μακρής.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Βαγγέλης Ζέρβας): Αγριόδημος, Νικολάου (35' Β. Κολιόπουλος), Μπαλαμπάνης, Πουρνής, Θωμάς, Τσούτης, Μπελίτσος, Τουρκοχωρίτης (60' Λειβαδίτης), Καραντάκης, Τσομπάνης (56' Κωστούλας), Βαλκάνος (72' Λούρος).

ΩΡΕΟΙ (Θανάσης Γουρνάς): Δημ. Μαυρούτσικος, Αθανασίου (26' λ.τ. Κατσός), Καπλανάι, Γιουκάι, Γκογκομήτρος, Τζαφεράι, Μούστος (81' Ι. Μαργέτης), Ιωαν. Μαυρούτσικος, Αναγνωστάκης (46' Σταματονικολός), Δημ. Αθανασίου (68' Μπαλάνος), Ενεχ.

Επιστροφή