Συνεχίζει να δίνει γενναία μάχη ο Χαλκιδέος ηθοποιός Τάκης Μόσχος, ο οποίος νοσηλεύεται εδώ και ενάμιση μήνα σε νοσοκομείο της Αθήνας έχοντας υποστεί διπλό εγκεφαλικό.
Ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Γλυκιά Συμμορία" που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Σκόπελο, πρόκειται σύντομα να πάρει εξιτήριο και θα χρειαστεί να φιλοξενηθεί σε κέντρο αποκατάστασης.
Φίλοι και συνάδελφοί του από την εγχώρια θεατρική ομάδα "ΕΘΟΣ", η Μάγδα Πάτση και ο Αντώνης Μπαλαμπάνης, απευθύνουν έκκληση σε όποιον θέλει και μπορεί να βοηθήσει ώστε να είναι ταχύτερη η αποκατάσταση του ηθοποιού και να σταθεί πάλι γρήγορα στα πόδια του.
Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στους Αντώνη Μπαλαμπάνη (τηλ. 6973 056 900) και Μάγδα Πάτση (τηλ. 6982 734 750)