ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ-ΣΚΕΠΑΣΤΗ 2-2: Την έβαλε σε πολύ μεγάλο λούκι

Ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς του Καλοχωρίου/Παντ. με τη Σκεπαστή και οι γηπεδούχοι έβαλαν τους φιλοξενούμενους σε πολύ μεγάλο λούκι, καθώς η Σκεπαστή πέρασε για πρώτη φορά κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού, ενώ στα δύο τελευταία παιχνίδια της θα παίξει με Βατώντα (εντός) και Καστέλλα (εκτός).

Οσον αφορά το Καλοχώρι/Παντείχι (φωτό αρχείου), σήμερα οριστικοποιήθηκε και μαθηματικά η πτώση-επιστροφή των νεοφώτιστων στη Β' ΕΠΣΕ.

Βέβαια, ρεαλιστικές ελπίδες δεν είχε το Καλοχώρι/Παντ., αλλά με το σημερινό "Χ" ...υπεγράφη και ο μαθηματικός υποβιβασμός. 

Μόλις στο 2' ο Σωτήρης Ανδρέου, με το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα έκανε το 0-1, αλλά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια.

Στο 30' λοιπόν, ο Πάλλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 1-1 και όλα άρχισαν από την αρχή.

Η Σκεπαστή αντέδρασε και πήρε εκ νέου το προβάδισμα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα στο 41' ο αρχηγός της Σκεπαστής Γιάννης Βασ. Θαλασσινός έκανε το 1-2 και οι φιλοξενούμενοι πήγαν ...καβάλα στ' άλογο στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα.

Ομως, στο 75' ...πάγωσαν, καθώς ο Χρήστος Ζουρμπουλής που μυρίζεται το γκολ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν για την τιμή των όπλων, έκοψαν τη φόρα στη Σκεπαστή και πλέον οι παίκτες του Γιώργου Τσαραμίρση έχουν να ανέβουν έναν ποδοσφαιρικό "Γολγοθά" προκειμένου να σώσουν την ομάδα.

Διαιτησία: Πόγκας, Ρουμπής-Δάλλας.

ΑΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ/ΠΑΝΤΕΙΧΙΟΥ (Γιάννης Φούρλης): Δρεναφτσής, Βλάχος (46' Σιγανός), Καραλής, Σαμαρτζής, Δαμπάνης, Παύλ. Ζουρμπουλής, Χρ. Ζουρμπουλής, Ζαχαριάδης, Πάλλης, Καραμπάς, Ίσσαρης (59' Σαμπάνης).

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Ι. Αθ. Θαλασσινός, Σωτ. Ανδρέου, Κωνσταντός, Ξιφαράς, Π. Γερογιάννης, Αγιασοφίτης (78' Καρατζούδης), Ι. Βασ. Θαλασσινός, Δ. Γερογιάννης (82' Ανε. Ανδρέου), Θαν. Θαλασσινός, Ζουζουλής.