ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ-ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ 1-1: Παγωμάρα και σοκ στο 94'

Νίκη και μόνο νίκη ήθελε ο Ελλήσποντος για να εξασφαλίσει την σωτηρία του, σήμερα, κόντρα στη Δροσιά, αλλά οι φιλοξενούμενοι με γκολ στο 94' πάγωσαν τη Λάμψακο, πήραν ισοπαλία 1-1 και πλέον ο Ελλήσποντος θα αναζητήσει την παραμονή του την άλλη Κυριακή στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΕ (έχει δύσκολη έξοδο στο Αυλωνάρι).

Χωρίς σκορ (0-0) έληξε το α' ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν το γκολ, αλλά να μην καταφέρνουν να παραβιάσουν την εστία του Αραβανή.

Στο β' ημίχρονο το άγχος βάρυνε τα πόδια των γηπεδούχων, κάτι που ήταν εμφανές στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ελλήσποντο να μην πιάνει ικανοποιητικά στάνταρ απόδοσης.

Επίσης, δύο παίκτες που είναι κομβικοί για τον Ελλήσποντο δεν μπήκαν στο κλίμα του αγώνα. Ο λόγος για τον Λάζρι που ήταν άρρωστος και έγινε σχετικά νωρίς αλλαγή, αλλά και για τον Ντουλελλάρι, ο οποίος είναι από τους διακριθέντες φέτος, αλλά σήμερα η απόδοσή του δεν κυμάνθηκε σε ψηλά επίπεδα.

Τελικά στο 70' ο Ελλήσποντος κατάφερε να ανοίξει το σκορ από την άσπρη βούλα.

Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Δουρδουβέλα (πήρε κίτρινη), ο διαιτητής Παπακυριάκος καταλόγισε το πέναλτι και ο Ρουμπής το εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 89' ο Δουρδουβέλας της Δροσιάς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Ολα έδειχναν ότι ο Ελλήσποντος, έστω και δύσκολα, θα κατακτούσε το τρίποντο παραμονής, αλλά στο 94' η Λάμψακος πάγωσε.

Από βολέ του Αραβανή η μπάλα έφτασε στον Σεϊντάρας (αριστερά στη φωτό), ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με σουτ στην κλειστή γωνία έκανε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο 75' μπήκε στο ματς ο Δημήτρης Μπασούκος που ήταν αντίπαλος με τον πατέρα του και προπονητή του Ελλήσποντου, Γιάννη Μπασούκο.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Πριόνας-Πασχαλίδης.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Γιάννης Μπασούκος): Σπάχο, Ρογαλίδης (80' Κουτσαυλής), Φτούλης (49' Μπατζέλης), Κουσερής, Μαρίνος, Χύσκα, Ρουμπής, Ντουλελλάρι (91' Νάτσης), Αντωνόπουλος, Λάζρι (49' Νάνος), Μάλλιος.

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Αραβανής, Σκοπελίτης (63' Αργυρός), Σεϊντάρας, Καρλατήρας, Δουρδουβέλας, Κάκιος, Σωκρ. Ελευθερίου, Σουλιωτάκης (75' Δημ. Μπασούκος), Χαρ. Ελευθερίου, Βαρσαμάς, Τουλίτσης.