Σύσκεψη με τις ομάδες εθελοντών δασοπυρόσβεσης και διάσωσης πραγματοποίησε την Τετάρτη 12 Ιουνίου ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου Κώστας Δημάς προκειμένου να υπάρξει προετοιμασία και πρόληψη για τη δασοπυρόσβεση την περίοδο του καλοκαιριού.
Συμμετείχαν οι ομάδες SAR 312, η ομάδα δασοπυροσβεστών διασωστών Οκτωνιάς, οι εθελοντές του Αυλωναρίου, ο πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος «Τίτθη» Βέλους και η ομάδα εθελοντών Μετοχίου.
Παράλληλα συζητήθηκαν επιμέρους αιτήματα των ομάδων και εξετάσθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας όλων των εθελοντών του Δήμου Κύμης Αλιβερίου για περαιτέρω δράσεις με τη στήριξη του δήμου όπως ο καθαρισμός των παραλιών, η ενημέρωση των πολιτών για τις πρώτες βοήθειες κλπ.