Κίνηση ματ έκανε ο Απόλλων Ερέτριας και μετά τις μεταγραφές των Μπασούκου και Σεχάι, πρόσθεσε στο δυναμικό του ακόμη έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή.
Πρόκειται για τον Αντώνη Μπισμπικόπουλο, ο οποίος την περ. σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπο Γυμνού.
Ο Μπισμπικόπουλος ανακοινώθηκε επίσημα από τον Απόλλωνα.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Το ΔΣ του ΑΟ Απόλλων Ερέτριας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν' ανακοινώσει την απόκτηση του Αντώνη Μπισμπικόπουλου. Ο έμπειρος αμυντικός με πολυετή παρουσία στην Α' κατηγόρια έχει φορέσει μεταξύ άλλων τη φανέλα του Ολυμπιακού Χαλκίδος, Α.Ο. Νέας Αρτάκης, ΑΕΚ Χαλκίδος, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στον Όλυμπο Γυμνού".
ΣΕ ΜΙΑ ...ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΟΜΑΔΕΣ
Ο Αντώνης Μπισμπικόπουλος είναι μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία στα γήπεδα της Εύβοιας, αφού έχει αγωνιστεί με 11 ομάδες στην Α' ΕΠΣΕ και με τον Απόλλωνα Ερέτριας θα συμπληρώσει μια ...ντουζίνα, τις φανέλες που έχει φορέσει.
Σύμφωνα με το αρχείο του συνεργάτη του egnomi.gr, Μιχάλη Κόκορη, o Μπισμπικόπουλος είναι από τους λίγους παίκτες που έχουν ξεπεράσει τις 400 συμμετοχές στο μεγάλο πρωτάθλημα της Εύβοιας.
Εχει αγωνιστεί συνολικά σε 411 παιχνίδια ξεκινώντας σε ηλικία 16 ετών με προπονητή τον Γιώργο Στούπα και φορώντας τη φανέλα του Ηρακλή Ψαχνών. Συνέχισε να παίζει στην Α' κατηγορία με προπονητή τον Μιχάλη Μαύρο στον Σταυρό και μετά στον Παντριαδικό. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Πάλιουρα, Πισσώνα, Λήλα, Ολυμπιακό Χαλκίδας, Μακρυκάπα, ΑΕΚ Χαλκίδας, Αρτάκη (φωτό) και Ολυμπο Γυμνού.
Στην Α' ΕΠΣΕ σπάνια έλειπε από την 11άδα και μόνο τη σεζόν 2016-17 είχε μόλις 10 συμμετοχές, λόγω τραυματισμού (χιαστός).
Ο 34χρονος Μπισμπικόπουλος έχει και 14 συμμετοχές στη Δ' Εθνική με τον Ηρακλή και το Λήλα.