Χαμηλά έχει πέσει ο Ολυμπιακός Χαλκίδας, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του θα αγωνιστεί -την ερχόμενη σεζόν- στη Γ' ΕΠΣΕ.
Σ' αυτή τη δύσκολη καμπή της ιστορίας του, την ευθύνη της ομάδας ανέλαβε ένας παλιός γνώριμος των «ερυθρόλευκων», ο Μπάμπης Σαχίνης, ο οποίος έχει γράψει τις δικές του χρυσές σελίδες με τη φανέλα του ΟΣΦΧ, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει καθίσει και στον πάγκο του θρυλικού συλλόγου για αρκετά μεγάλα διαστήματα.
Ο Ολυμπιακός Χαλκίδας με τα πολλά προβλήματα θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει ανενεργός και να σβηστεί από τον χάρτη.
Την περσινή σεζόν τα ηνία του, κράτησε ο Στέφανος Σαραντόπουλος, ενώ φέτος ...βγήκε μπροστά ο Μπάμπης Σαχίνης, ο οποίος θα έχει δίπλα του και τον Γιάννη Οικονόμου.
Στόχος της ομάδας, με τα πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή της, είναι να καταφέρει σιγά-σιγά να κερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία της, ώστε κάποια στιγμή να είναι σε θέση να ανέβει -ξανά- τα σκαλοπάτια της ευβοϊκής ποδοσφαιρικής ιεραρχίας.