Όπως κάθε χρόνο, το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης της Φυλακής Χαλκίδας τίμησε τον Άγιο Προστάτη της Υπηρεσίας, τον Άγιο Λογγίνο, με την τέλεση θείας λειτουργίας με αρτοκλασία, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στο εκκλησάκι των Αγίων Αναργύρων, στην Καμαρίτσα.
Παρόντες ήταν ο διευθυντής της Φυλακής Σπύρος Αθανασίου, ο πρώην διοικητής της Εξωτερικής Φρουράς Δημήτρης Κόκκινος, συνταξιούχος αστυνομικός, ο αρχιφύλακας Εσωτερικής Φύλαξης Παναγιώτης Σαρρής, ο πρόεδρος της Ένωσης Σωφρονιστικών Υπαλλήλων της Φυλακής Άγγελος Σουλιωτάκης.
Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας προσφέρθηκε καφές, με βουτήματα, γλυκίσματα, πίτες και άλλα σπιτικά εδέσματα, που είχαν φτιάξει οι σύζυγοι των εξωτερικών φρουρών. Ακολούθησε γεύμα σε ταβέρνα της περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι οι εξωτερικοί φρουροί συγκέντρωσαν χρήματα για την σωτηρία του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, που πρέπει να νοσηλευτεί στη Βοστώνη, σε ειδικό κουμπαρά, που έφτιαξε το Δ.Σ. του Σωματείου και έριξαν όλοι ότι είχαν ευχαρίστηση.