ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-1: Του έστησε μπλόκο στη Βάθεια και τον έδιωξε απ' την κορυφή

Την ...αγκαλιά με την κορυφή της Α' ΕΠΣΕ απώλεσε ο Ταμυναϊκός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) στην έδρα του Αμαρυνθιακού, κι έτσι στην πρώτη θέση πλέον, μετά από 6 αγώνες, φιγουράρει μόνος του ο Ηρακλής Ψαχνών, που χθες νίκησε με 2-0 τον Ελλήσποντο.

Ο Αμαρυνθιακός που είναι ομάδα των ισοπαλιών στην έδρα του έστησε μπλόκο στον Ταμυναϊκό και τον έβαλε νωρίς με την πλάτη στον τοίχο.

Στο 17' από ενέργεια του Αντώνη Μυρτέζα οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Βαγγέλης Ρουμπής με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0.

Ο Ταμυναϊκός αναγκάστηκε να ...τρέξει περισσότερο και είναι γεγονός ότι στο α' ημίχρονο διατήρησε μία υπεροχή. Αυτή η υπεροχή μετουσιώθηκε σε γκολ στο 24' με σκόρερ τον Δημήτρη Αγγελάτο που ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Ταμυναϊκός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και αναζήτησε ένα δεύτερο γκολ πριν την ανάπαυλα, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ισως πολλοί να θεώρησαν ότι η πίεση του Ταμυναϊκού θα αυξανόταν στο β' ημίχρονο, αλλά η εικόνα της ομάδας του Αλιβερίου δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

Ο Ταμυναϊκός έκανε ένα μέτριο ημίχρονο και δεν είχε καθαρό μυαλό. Αλλά αυτό οφείλεται και στην πολύ καλή παρουσία του συμπαγή Αμαρυνθιακού που έκλεισε τους διαδρόμους και δεν επέτρεψε στους παίκτες του Γιάννη Καρβέλη να φύγουν με το διπλό. 

Διαιτησία: Καλαμάτας, Κωνστάντιος - Πριόνας.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Γεωργίου): Σακκής, Σ. Μυρτέζα, Μαρ. Καρλατήρας, Λαμπρ. Καρλατήρας, Κοντός, Λυμπέρης, Βαγγ. Ρουμής, Παριανός, Κόλλιας (70' Αλεξίου), Α. Μυρτέζα (20' Χρ. Ζουρμπουλής), Κιμουλιάτης (87' Αλεξίου).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Δήμου, Λ. Πιλάτης, Κουτσαυλής, Βελαέτης, Μ. Αναστασίου, Λάμπρου (74' Βρέττος), Δημ. Μεταξάς (54' Τόρα), Σίμωσης, Ζαχαριάς (82' Βασ. Αναστασίου), Δημ. Αγγελάτος.