Όπως κάθε χρόνο, λίγο πριν την γιορτή των Χριστουγέννων, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί ο Έρανος της Αγάπης της Τοπικής Εκκλησίας, για τις ανάγκες όλων των φτωχών και πασχόντων συνανθρώπων μας.
Ο Έρανος θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως και τις 14 Δεκεμβρίου και τα συνεργεία των εθελοντών στα έργα της αγάπης της Τοπικής Εκκλησίας θα περάσουν από όλα τα σπίτια και τα καταστήματα.
Για τον σωστό συντονισμό του Εράνου, ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος διοργάνωσε τρεις Κληρικολαϊκές Συνάξεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, σε Χαλκίδα, Μαντούδι και Ιστιαία.
Στη διάρκεια των συνάξεων ανακοινώθηκε ο καθιερωμένος οικονομικός απολογισμός του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης και οι απαραίτητες κατευθύνσεις για την διεξαγωγή του Εράνου Αγάπης.