Tο βιβλίο του Ιωάννη Ρίζου για το ιερό προσκύνημα της Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης παρουσιάστηκε επίσημα, το Σάββατο 7 Μαρτίου το Δημοτικό Μέγαρο Νέας Αρτάκης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγγραφέας είναι διδάκτορας Μαθηματικών, πρόεδρος του παραρτήματος της Μαθηματικής Εταιρίας στην Εύβοια και υπεύθυνος των εκδόσεων "Κύζικος", που εξέδωσαν το βιβλίο.
Στην παρουσίαση έδωσαν το «παρών» ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος-Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, ο βουλευτής Ευβοίας Θανάσης Ζεμπίλης.
Αντίτυπα του βιβλίου διατέθηκαν από το Βιβλιοπωλείο της Μητρόπολης στους παριστάμενους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκδόσεις "Κύζικος" διαθέτουν τα κέρδη από την πώληση του βιβλίου υπέρ του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Φανερωμένης Νέας Αρτάκης.