ΒΟΙΩΤΙΑ: Είχε φυτέψει 20 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε χωράφι με πράσα

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε περιοχή της Βοιωτίας, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης και συνελήφθη αλλοδαπός, για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και πολυήμερη διακριτική επιτήρηση, εντοπίστηκαν συνολικά 20 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,50 έως και 2 μέτρων, φυτεμένα σε αγροτεμάχιο που διατηρεί ο συλληφθείς στην περιοχή, ανάμεσα σε καλλιεργούμενα φυτά (πράσα).

Τα προαναφερόμενα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθως διενεργήθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

Στην κατοχή του συλληφθέντα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον  Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.