Την έναρξη της προετοιμασίας τους ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους στην Α' Εθνική ανακοίνωσαν με επίσημο τρόπο οι Αβαντίδες, που θα μπουν στο Ενωσιακό γήπεδο τη Δευτέρα 1η Μαρτίου στις 5 το απόγευμα, με το νέο προπονητή τους Ντράγκαν Κνέζεβιτς.
Θυμίζουμε ότι την περ. Παρασκευή (19/2) ανακοινώθηκε από τη ΓΓΑ ότι οι ομάδες της Α' Εθνικής Γυναικών μπορούν να ξεκινήσουν προπονήσεις (από τις 22 του μήνα), ωστόσο ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ΕΠΟ η ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος. Δεν αποκλείεται να είναι η 28η Μαρτίου, όπως ισχύει και για την Γ' Εθνική στο ανδρικό ποδόσφαιρο.
Επίσης είναι πιθανό να διενεργηθεί νέα κλήρωση και το πρωτάθλημα να είναι διάρκειας ενός γύρου με ισάριθμα (5+5) τα εντός έδρας με τα εκτός έδρας παιχνίδια, τόσο στο νότιο όσο και στο βόρειο όμιλο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Μετά την επίσημη ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την έναρξη των προπονήσεων της Α' Κατηγορίας Γυναικών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ομάδα μας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 1η Μαρτίου στις 5μ.μ. στο Ενωσιακό Γήπεδο τις προπονήσεις και τη μίνι προετοιμασία της, για να είναι έτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Έτσι, βάζοντας πάνω απ' όλα την υγεία των αθλητριών και των παραγόντων της ομάδας θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες και τα σχετικά πρωτόκολλα που απαιτούνται και πρέπει να εφαρμοστούν σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα.
Με την έναρξη των προπονήσεων έχουμε εξασφαλίσει την απολύμανση των εγκαταστάσεων του Ενωσιακού γηπέδου -με την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΠΣΕ-, καθώς και την άμεση εξέταση όλων των μελών της ομάδας μας με rapit test, που θα γίνουν πριν την πρώτη συγκέντρωση και έναρξη των προπονήσεων".