Έφυγε από την ζωή ο γιατρός Αναστάσιος Μαρκεσίνης

Θλίψη επικρατεί στον ιατρικό κόσμο της Εύβοιας και όχι μόνο από την είδηση του θανάτου του Αναστάσιου Μαρκεσίνη, ενός εξαιρετικού γιατρού και ανθρώπου, ο οποίος υπηρέτησε επί πολλά χρόνια ως ουρολόγος στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η νοσηλεύτρια Λίτσα Ορφανού τον αποχαιρέτισε στο facebook, με ένα συγκινητικό μήνυμα, γράφοντας:  " Καλό παράδεισο αγαπημένε μας γιατρέ... πάντα θα είσαι στην καρδιά μας .."

Ψήφισμα για τον θάνατο του Αναστασίου Μαρκεσίνη εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας (στον οποίο ήταν μέλος ο εκλιπών), εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ενώ με απόφαση του Δ.Σ. θα πραγματοποιηθεί δωρεά στη μνήμη του, στην Ιερή Μητρόπολη Χαλκίδος.

Στη φωτογραφία κάτω ο κ. Μαρκεσίνης (στο κέντρο με το μουστάκι) στη διάρκεια γιορτής για τα γενέθλιά του πριν από τρία χρόνια περίπου, που τα είχε γιορτάσει με συναδέλφους του γιατρούς και εργαζόμενους του Νοσοκομείου.