ΑΥΛΩΝΑΡΙ ΕΥΒΟΙΑΣ: Καλλιτέχνης ομορφαίνει την περιοχή με γκράφιτι έργα τέχνης!

Ένας καλλιτέχνης του γκράφιτι έχει ομορφύνει όλη την ευρύτερη περιοχή του Αυλωναρίου με τα έργα του, τα οποία κοσμούν τοίχους σε σπίτια και αποθήκες, ομορφαίνοντας τα τοπία.

Πρόκειται για τον Γιώργο Πέππα, από τον Λοφίσκο Αυλωναρίου, έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη με πολύ μεράκι και πλούσια θεματολογία. Το egnomi.gr σας παρουσιάζει σήμερα τρία έργα του.

Στη γενέτειρα του βιολιστή Γιώργου Κόρου, τους Ανδρονιάνους Εύβοιας, αποτελεί κόσμημα το γκράφιτι που βλέπετε, με την προσωπογραφία του γνωστού μουσικού.


Στον επαρχιακό δρόμο, που συνδέει το Νεοχώρι με την παραλία του Καλάμου Αχλαδερής, πάνω σε τοίχους αποθηκών, ο Γιώργος Πέππας έχει φτιάξει δύο καταπληκτικές δημιουργίες, ένα λευκό άλογο και δύο πουλάκια αντικρυστά.