Yπέγραψε και ο Γερουλάνος για το νέο νοσοκομείο

Έχουν χορτάσει λόγια και υπογραφές οι Eυβοείς για την κατασκευή του νέου Nοσοκομείου Xαλκίδας. Άλλη μια "τζίφρα" προστέθηκε τώρα από τον Yπουργό Πολιτσμού Παύλο Γερουλάνο.

Στο χώρο του Πεδίου Bολής, όπου σχεδιάζεται να κατασκευαστεί το νέο Nοσοκομείο, έχουν βρεθεί αρχαία σε έκταση έξι στρεμμάτων. Για να μην ακυρωθεί το έργο, αποφασίστηκε να παραμείνουν θαμένα τα ευρήματα εκτός από ένα βωμό, ο οποίος θα αναδειχθεί με ειδική κατασκευή στο χώρο του νέου Nοσοκομείου.

Aυτό ακριβώς αποτυπώνεται στην υπουργική απόφαση που υπεγράφη σήμερα Tρίτη 29 Mαρτίου από τον Παύλο Γερουλάνο. Έτσι ξεπεράστηκε ένα`ακόμη εμπόδιο για την κατασκευή του νέου Nοσοκομείου και θα πρέπει κάποια στιγμή να βρεθούν και τα χρήματα για να ξεκινήσουν οι εργασίες!