AO N. ΑΡΤΑΚΗΣ: Σπουδαίο φιλικό με τον Πανιώνιο

Φιλικό με σπουδαίο αντίπαλο έκλεισε ο ΑΟ Ν. Αρτάκης.

Η ομάδα της Εύβοιας το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα θα φιλοξενήσει στο γήπεδο Αρτάκης τον "Ιστορικό" Πανιώνιο, ο οποίος μπορεί να υποβιβάστηκε από την Σούπερ Λίγκα στην Γ' Εθνική (πληρώνοντας τις "αμαρτίες" των τελευταίων διοικήσεων), ωστόσο αποτελεί ένα πολύ μεγάλο κλαμπ με σημαντική διαδρομή στον αθλητισμό γενικότερα.


Ο Πανιώνιος, βέβαια, τη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί στη Super League 2.

Στα πρόσφατα μπαράζ έχασε την άνοδο από την Κηφισιά (σ.σ. στο κρίσιμο ματς ηττήθηκε 1-0 στη Νέα Σμύρνη), αλλά εξασφάλισε το εισιτήριο της προαγωγής στη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία μετά από πρόσκληση που δέχτηκε από τον «συνεταιρισμό», λόγω κωλύματος ομάδων που είχαν δικαίωμα συμμετοχής.

 

KI ΑΛΛΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

Την ίδια μέρα (Σάββατο) έχουν προγραμματιστεί κι άλλα τέσσερα φιλικά. Η Μακρυκάπα θα υποδεχθεί τον Αμαρυνθιακό, η Δόξα Προκοπίου την ΑΕ Χαλκίδας, ο ΠΑΟ Πολιτικών την Προποντίδα, ενώ ο ΑΟ Χαλκίς θα αγωνιστεί με τον Κυπάρισσο Αντίκυρας στο Στάδιο Χαλκίδας.

Επίσης η ομάδα Κ19 της Εβέρτον που αγωνίστηκε την Πέμπτη με την Προποντίδα στο γήπεδο Βούρκου, θα παίξει το Σάββατο στο ίδιο γήπεδο με τον ΠΑΟ Κανήθου.

Ακόμη την Κυριακή πρόκειται να γίνουν τέσσερις ακόμη φιλικές αναμετρήσεις (Νηλέας Νεοχωρίου-Κάρυστος και Ολυμπος Γυμνού-ΑΟ Αυλωναρίου, Καλοχώρι/Παντείχι-Λήλας Βασιλικού και Αυλίδα-ΑΕ Καθενών).