SURVIVOR: Τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για την ομάδα των Διάσημων

Το Survivor αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στις οθόνες μας και ήδη ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός φτιάχνει τη βαλίτσα του για να μετακομίσει ξανά στον Άγιο Δομίνικο.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα στο OPEN, για την ομάδα των «Διάσημων», πολύ κοντά στο να πάνε στον Άγιο Δομίνικο είναι οι τραγουδιστές Βαλάντης και Πέτρος Ίμβριος, ενώ πρόταση έχει και η τραγουδίστρια Νάγια, καθώς και ο ποδοσφαιριστής Άρης Σοϊλέδης. Τα ονόματα του πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστου Βολικάκη και του ...παραλίγο Bachelor, Χάρη Συντζάκη, ακούστηκαν επίσης. Σε κουβέντα με θετικό πρόσημο για τη συμμετοχή στο Survivor βρέθηκαν ο πρώην παίκτης του Big Brother, ο Ζακ Ιωαννίδης, ο πρώην νικητής του «Fame Story» Νότης Χριστοδούλου, ο ραδιοφωνικός Σταμάτης Ντιν Νταν Ντον, η ηθοποιός Νικολέτα Καρρά (φωτό), ο ολυμπιονίκης Ιωάννης Μελισσανίδης, ο ηθοποιός Δημήτρης Βλάχος, η fashion blogger Έλενα Γαλύφα, η παρουσιάστρια Κάλια Ελευθερίου και ο Κωνσταντίνος Δαλάκας - αδελφός της Άντας Δαλάκα.

Αρνητικοί σε πρώτη φάση ήταν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, η αθλητικογράφος Λίλα Κουντουριώτη, η Άννα Μαρία Λογοθέτη, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Χρήστος Νέζος και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ανατολάκης.