Καλή εμφάνιση έκαναν στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, οι δυο Μικτές της Εύβοιας, αγωνιζόμενες στο Ενωσιακό της Φθιώτιδας με τις αντίστοιχες ομάδες της Θεσsαλίας.
Η Κ15 ...μπήκε με το δεξί κερδίζοντας 1-0 με γκολ που πέτυχε ο Παναγιώτης Κριτσιώτης του Αμαρυνθιακού στο 15'.
Η ομάδα Κ17 ήρθε ισόπαλη 2-2, αλλά άξιζε τη νίκη, παίζοντας μάλιστα με 10 παίκτες από το πρώτο 10λεπτο λόγω αποβολής του Πετράκη για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι της Εύβοιας.
Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν 2-0 με δυο γκολ του Καφετζή (33' και 57'), αλλά η Εύβοια παρόλο που έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα έκανε μια εξαιρετική εμφάνιση και οι κόποι της ευοδώθηκαν στο τέλος του ματς.
Ακριβώς με τη λήξη της κανονικής διάρκειας (80') ο Γιώργος Ξυράφης του Αυλωναρίου μείωσε σε 2-1 και στις καθυστερήσεις, δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ο Βελισάριος Βελής του ΑΟΧ έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε πόδια αμυνόμενου και κατέληξε στα δίχτυα, για να γραφτεί έτσι το τελικό 2-2.