ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ: Αυτά είναι τα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης ενόψει κακοκαιρίας - Που θα πάρετε τηλέφωνο αν προκύψει πρόβλημα

Ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας που αναμένεται να επηρεάσει τον Δήμο Χαλκιδέων από το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και κατά τόπους χιονοπτώσεις, ο Δήμος και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε ετοιμότητα και λαμβάνουν προληπτικά μέτρα.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικά, στις εγκαταστάσεις του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. (περιοχή Καμάρες, πλησίον Γηροκομείου) θα είναι διαθέσιμες θερμαινόμενες αίθουσες για όσους πολίτες δεν έχουν στέγη ή αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη θέρμανση.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε κάποιον συμπολίτη μας που χρειάζεται βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. στο 22210 37920 ή στο 6932725971.

Για άλλες περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν ανά Κοινότητα με τους Προέδρους ή με τους κατά Δημοτική Ενότητα Αντιδημάρχους και για τη Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας με το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, στα παρακάτω τηλέφωνα: