Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2Night Show” στον ANT1 ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας ο τραγουδιστής και συνθέτης Γιώργος Σαμπάνης (φωτό), ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός και μίλησε για την καριέρα του.
Ειδική αναφορά έκανε ο Γιώργος Σαμπάνης στην επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Μην ξαναρθείς», το οποίο όπως αποκάλυψε αρχικά προοριζόταν για τον Γιώργο Μαζωνάκη..!
Ο Γιώργος Σαμπάνης είπε:
“Είναι πολύ ιντριγκαδόρικη η ιστορία. Είναι δύο εξαίρετοι τραγουδιστές. Εγώ με τον Γιώργο ξεκίνησα από το 2008. Εκείνη τη στιγμή είχα γνωρίσει τη Νίκη Παπαθεοχάρη, μια εξαίρετη στιχουργό… Μου είχε δώσει τον στίχο και τον είχα καιρό. Κάποια στιγμή λέω θα γράψω όποιον στίχο πιάσω. Έπιασα το "Μην Ξαναρθείς" και μου βγήκε τελικά πολύ ωραία. Παίρνω τη Νίκη, της άρεσε και θα το έδινα στον Γιώργο. Του άρεσε πολύ του Μαζωνάκη κι όταν ήταν να πάμε στο στούντιο, είχε πυρετό. Η Νίκη νομίζει ότι ο Γιώργος δεν θέλει να ακούσει το τραγούδι και το πηγαίνει στον άντρα της, ο οποίος συνεργαζόταν τότε με τον Αντώνη Ρέμο. Εγώ δεν ήξερα τίποτα. Πήγα για καφέ με τη Νίκη, εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και μου λέει "σε ευχαριστώ για το τραγούδι"… Εκείνη τη στιγμή ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί γιατί ο Γιώργος είναι φίλος μου. Τα κάναμε σαλάτα. Έπρεπε κάτι να κάνουμε. Έγραψε η Νίκη τους στίχους του «Λείπει Πάλι ο Θεός» και μόνο έτσι ο Γιώργος δέχτηκε αυτό το πράγμα, που δεν ξέρω αν το γνωρίζει καν ο Αντώνης”.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε ότι το πιο μεγάλο του απωθημένο είναι που δεν πρόλαβε να δουλέψει με το ίνδαλμά του, τον Δημήτρη Μητροπάνο.
“Είχα γράψει τραγούδια το 2009 για τον Δημήτρη Μητροπάνο, αλλά δεν πρόλαβα να του τα δώσω, δεν θέλω να τα δώσω σε κάποιον άλλο. Δεν υπάρχει λόγος, τα έχω γράψει για το δικό του ηχόχρωμα” επισήμανε.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ "ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ"