Ασκήθηκε σκληρή κριτική από την αντιπολίτευση, γιατί η Έλενα Βάκα έκανε αυτή την πρόταση στον ΦΟΔΣΑ χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ενώ αμφισβητήθηκε έντονα η αποτελεσματικότητά της.
Ο Χρήστος Παγώνης κατηγόρησε τη δήμαρχο ότι δεν έκανε τίποτα 2,5 χρόνια για τα σκουπίδια, αν και γνώριζε ότι ο ΧΥΤΑ της Χαλκίδας θα κλείσει. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης (φωτό κάτω) είπε ότι η λειτουργία της νέας μονάδας θα αυξήσει το κόστος, ενώ η περιοχή θα μετατραπεί σε απέραντο σκουπιδότοπο.
Για το θέμα της ΜΕΑ δεν λήφθηκε απόφαση και παραπέμφθηκε να συζητηθεί ξανά σε επόμενη συνεδρίαση. Αντίθετα ομόφωνα εγκρίθηκε η πρόταση της δημάρχου να ονομαστεί σε «Δημάρχου Γιάννη Σπανού» ο δρόμος από την υψηλή γέφυρα μέχρι τον Αγ. Στέφανο.
Στην ίδια συνεδρίαση ανακοινώθηκε και επίσημα η ανεξαρτητοποίηση του Νίκου Σιόλια που έχει εκλεγεί με τον συνδυασμό του Τάσου Καλαθέρη.
Λεπτομέρειες για τη συνεδρίαση στη «Γνώμη» της Παρασκευής 8 Απριλίου.