Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένων Εύβοιας Ανδρέας Παπανδρέου έκανε μία άκρως ειρωνική ανάρτηση, για την Προσκυνηματική Διαδρομή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προς τον Όσιο Ιωάννη Ρώσσο, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Μαΐου.
Ο κ. Παπανδρέου ειρωνεύεται τόσο τους διοργανωτές, όσο και τους ανθρώπους που περπάτησαν 18 χιλιόμετρα, ενώ προσπαθεί με άκομψο τρόπο να συνδέσει το θέμα και με τον πόλεμο (με αναφορά στο ΝΑΤΟ).
Ιδού , τι έγραψε στο facebook, σε ανάρτηση που έκανε το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαΐου:
"Προσκυνηματική εκδρομή 2022 Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας:
Ο μπροστάρης έφερνε σε κνίτη του 80 με κοντομάνικο παλιομοδίτικο, άλλοι με γκλίτσες, άλλοι με παιδικές τσάντες στην πλάτη, άλλοι με σορτς και άσπρες καλτσούλες και με πληρωμένα πούλμαν από την Περιφέρεια έκαναν το τάμα τους και φέτος στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο (άραγε το Νατο το ενέκρινε;), για πρώτη φορά όμως από την διαδρομή της νέας χάραξης Ζέκου- Μπένου.. Πόσο προβλέψιμοι πια;"